Galatasaray'da takımdan ayrılmak isteyen Berkan'a Okan Buruk'tan veto

TAKİP ET

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri devam ediyor. Bir süredir düzenli forma giyemedi için takımdan ayrılmak istediği konuşulan Berkan Kutlu ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Okan Buruk, Berkan'ın takımdan ayrılmasını istemezken deniz kabuğunun içinde olacağı ve uzun vadede forma giyeceği söylendi.

Reklam
Reklam

Galatasaray'ın genç yıldızlarından Berkan Kutlu bir süredir forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istiyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasını 48 defa giyen orta saha oyuncusu Ayrılığı kafasına koyarken Galatasaray teknik direktöründen veto yedi. Takımdan ayrılmak için izin isteyen Berkan’a Okan Buruk izin vermedi.

OKAN BURUK BERKAN’IN GİDİŞİNE ONAY VERMEDİ

Galatasaray'da genç futbolcu Berkan Kutlu ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Takımda kadro yenilenmesi ile birlikte forma şansı bulamayan genç yıldız ayrılmak isterken tecrübeli teknik adam Okan Buruk ise gitmesine izin vermedi. Berkan Kutlu ile görüştüğü öğrenilen Okan Buruk, genç Yıldızı kaybetmek istemediğini belirterek kadro genişliğini kullanarak ve uzun vadede forma giymesi için söz verdi.

BEŞİKTAŞ'IN TRANSFER LİSTESİNDE İDİ

Son dönemlerde Galatasaray'dan ayrılacağı yönünde iddialarla gündeme gelen Berkan Kutlu ile Beşiktaş'ın ilgilendiği öne sürülmüştü. Genç futbolcu da yönetimin izin vermesi halinde Beşiktaş'a gitmeye sıcak bakıyordu.