Galatasaray'da yeni dönem çok yakın! Eden Hazard görüşmeleri başladı

TAKİP ET

Galatasaray yeni bir isim için görüşmelere başladı. Belçikalı dünya yıldızı Sarı Kırmızılılar için çok büyük şans. Belçika forması ile şans bulamayan yıldız Galatasaray ile anlaşabilecek mi?

İspanya kaynaklı alınan haberlere göre gündemi derinden sarsan bir haber düştü. Galatasaray Belçikalı dünya yıldızını mı istiyor? Dünyaca ünlü futbolcu konu ile ilgili ne düşünüyor?

Real Madrid’in kadrosuna dahil etmedi

Sarı Kırmızılı takım Real Madrid’in kadrosuna dahil etmediği Belçikalı dünya yıldızı Eden Hazard’ı ekibine katmak istediği iddiaları söz konusu. Bu kapsamda İspanyol takım ile görüşmeler yapıldı. Görüşmelerin olumlu olduğunu belirten Sarı Kırmızılılar İspanyol ekipten satın alma opsiyonlu kiralama teklifini yaptı.

Yakın arkadaş faktörü

Galatasaraylılar, Real Madrid’e istediği performansı veremeyen 31 yaşındaki kanat oyuncusu Eden Hazard’ı ikna edip ekibe dahil edebilmek için yakın arkadaşı olan Dries Mertens'i devreye sokmayı planlıyor.

Son karar Ancelotti’nin

Eden Hazard katılmış olduğu bir röportajda Carlo Ancelotti ile görüşmenin sağlandığını;

“Carlo Ancelotti ile neden diğerlerine göre neden daha az oynadığımı konuşma fırsatı buldum. Bana sezon öncesinde daha fazla fırsat vereceğini söylemişti. Ancak bakıyorum da şu an durum pek de öyle değil. Ancoelotti’ye bu soruyu yöneltseniz eminim ki cevapsız bırakmayı tercih eder. Dünya Kupası’ndan sonra her şey değişecek. Ben oyunlara dahil olmak istiyorum, ancak son karar hocada bitiyor, biliyorsunuz” sözlerini kullandı.