Galatasaray'dan O İsme Yeni Sözleşme

TAKİP ET

Galatasaray, geçtiğimiz yıl stoper arayışını Danimarkalı futbolcu ile sonlandırdı. Galatasaray, Kopenhag forması giyen Victor Nelsson'u kadrosuna dahil etti ve 23 yaşındaki oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Reklam
Reklam

Galatasaray'ın 23 yaşındaki savunmacısı Victor Nelsson ile alakalı bazı yeni gelişmeler yaşandı. Yaz transfer döneminde çok sayıda kulüpten teklif aldığı bilinen Danimarkalı futbolcuyu elde tutmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, maaş artışına gitti.

Sarı- kırmızılı takım geçtiğimiz sene Kopenhag'dan 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna dahil ettiği Danimarkalı savunmacı Victor Nelsson'a ilişkin bazı yeni gelişmeler yaşanıyor. Performansı ile büyük beğeni toplayan 23 yaşındaki oyuncu yaz transfer dönemi Sevilla başta olmak üzere birçok kulüp tarafından mercek altına alındı.

Yeni sezonda şampiyonluk kupasını elde etmek isteyen ve yeni isimleri kadrosuna dahil eden Sarı-Kırmızılı ekip iç transferde de şok bir hamlede bulundu. Genç yıldızlar için adım atmaya devam eden Galatasaray, Nelsson'un maaşında iyileştirmeye gitti.

 Danimarkalı savunmacının 900 bin Euro olan garanti ücreti, yapılan anlaşma ile maaşı 1.3 milyon Euro'ya çıkarıldı. Nelsson'un 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinde ise herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Galatasaray i ile 2026 yılına kadar sözleşmesi devam edecek olan Danimarkalı oyuncunun maaşı arttırılmış oldu.

Galatasaraylı taraftarlar, Victor Nelsson kimdir, kaç yaşında? Victor Nelsson nereli ve hangi takımlarda oynadı? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Transfer çalışmalarına devam eden, Danimarkalı futbolcu Victor Nelsson'u kadrosuna kattı. Kopenhag forması giyen 22 yaşındaki savunma oyuncusu, önümüzdeki günlerde Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Danimarka A Milli Takım forması da giyen 22 yaşındaki oyuncunun ismi başta Crystal Palace olmak üzere birçok Premier Lig ekibi ile anılıyordu. Güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan Danimarkalı stoper, Temmuz 2019'da Nordsjaelland'dan Kopenhag'a 3.6 milyon Euro bedelle transfer olmuştu. Bu son dakika gelişmesinin ardından Nelsson'un kariyerini merak eden Galatasaraylı taraftarlar, Victor Nelsson kimdir, kaç yaşında? Victor Nelsson nereli ve hangi takımlarda oynadı? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

 Victor Nelsson kimdir, kaç yaşında? Victor Nelsson nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Victor Nelsson, 14 Ekim 1998'de Danimarka'nın Hornbaek ilinde dünyaya geldi. Nordsjaelland altyapısında futbola başlayan futbolcu, 2016 yılında 18 yaşındayken A takım kadrosuna dahiloldu.. Genç yaşına rağmen formayı kapan ve Nordsjaelland'da geçirdiği 3 yılda toplam 98 maça çıkan Danimarkalı futbolcu, Temmuz 2019'da ülkenin köklü ekiplerinden Kopenhag'a 3.6 milyon Euro bonservis ile transfer oldu.

Kopenhag'a kısa süre içerisinde alışan 23 yaşındaki oyuncu, Kopenhag formasıyla toplam 86 maçta 1 gol, 2 asistle oynadı. Danimarka alt yaş grup milli takımlarının başarılı ismi Nelsson, Kasım 2020'de ilk defa Ebbe Sand tarafından A Milli Takım kadrosuna dahil edildi. Güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan Victor Nelsson, henüz 22 yaşında olmasına rağmen kariyerinde 189 maça çıktı ve 3 gol, 3 asist kaydetti. 1.85 boyunda olan ve sağ ayağını kullanan Nelsson her geçen yıl genç yaşına göre başarısına başarı katıyor.