Galatasaray'dan sarsıcı haber! Icardi kesin gidiyor

TAKİP ET

Mauro Icardi'nin hem eski eşi hem de menajeri olan Wanda Nara, Avrupa basınında gündem sarsan açıklamalar yaptı. Wanda Nara, İtalyan basınına konuştu ve 'Milan ile Roma istiyor. Haberler doğru' ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

PSG’den sezonun başında kiralanarak çok iyi bir performans sağlayan Galatasaray taraftarı ile de sıkı bir bağı olan Icardi’nin rotayı İtalya’ya çevirdiği öğrenildi. Son günlerde Milan’da çıkan haberler teyit edildi ve üstüne Roma kulübü de arkasına eklendi.

“İki taraf da güvensiz”

Rai 2 televizyonuna Wanda Nara’nın yaptığı açıklamayı Besoccer sitesi düzenledi. Nara ise Icardi için “Mevcut projede iki taraf da güvensiz. Kadroya geri dönme olasılığı yok” ifadelerine yer verdi.

Milan ve Roma talip

Icardi’nin menajeri Nara, İtalya ekiplerinin istediğini söyleyerek “Milan ve Roma gelecek sezon için kadroda istiyor, haberler doğru” ifadelerine yer verdi.

9 gol ve 6 asist

Icardi, bu sezon sarı kırmızı formasıyla 12 maça çıktı. 30 yaşındaki futbolcu tam 15 gole katkı sağladı. 9 gol ve 6 asis yaparak büyük beğeni topladı. Şu anki değeri ise 17,5 milyon Euro olarak belirtiliyor.