Galatasaray Denizlispor maç özeti ve golleri izle | A Spor GS - Denizli youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Galatasaray Denizlispor ile sahasında karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde insanlar internet üzerinden Galatasaray Denizlispor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte A Spor GS - Denizli youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarı dün oynanan son maçlarla birlikte tamamlandı. Süper Lig’de tatilin başlamasıyla birlikte gözler Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmalarına çevrildi. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Galatasaray Denizlispor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’in 19. haftasında evinde Antalyaspor’u 2-0 mağlup eden Galatasaray Denizlispor’u da mağlup ederek Türkiye Kupası’nda adını bir üst tura yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Öte yandan Spor Toto 1. Lig’de mücadele veren ve son haftalarda oldukça başarısız sonuçlar alan Denizlispor zorlu Galatasaray  deplasmanında sürpriz bir sonuç alan turun kazananı olmak istiyor.  Futbol severler ise Galatasaray Denizlispor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Galatasaray Denizlispor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşması olan Galatasaray Denizlispor maçı bugün saat 21.00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda oynanacak. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Galatasaray Denizlispor Maçı Hakem Kadrosu Açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşması olan Galatasaray Denizlispor maçının hakem kadrosu açıklandı. Kritik karşılaşmada Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Bilal Gölen üstlenecek.
Kupanın Gediklisi Galatasaray
Spor Toto Süper Lig’de Antalyaspor’u 2-0 yenerek galibiyet hasretine sonunda nokta koyan Galatasaray gözünü Türkiye Kupası’na çevirdi. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında Denizlispor’u konuk edecek olan sarı kırmızılılar bu kupada tam 18 kez mutlu sona ulaşarak en çok şampiyon olan takım konumunda. Galatasaray Denizlispor’u yenerek bir üst tura çıkmanın hesaplarını yapıyor.
Fatih Terim Kulübeye Dönüyor
Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe maçından bu yana cezalı olan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in cezası Süper Lig’de oynanan Antalyaspor maçıyla tamamlanmıştı. Tecrübeli teknik adam bu akşam oynanacak olan Denizlispor maçında kulübedeki yerini alabilecek.
Cimbom’da 3 Eksik Var
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Denizlispor ile karşılaşacak olan Galatasaray’da 3 eksik bulunuyor. Sarı kırmızılılarda Fernando Muslera, Christian Luyindama ve Mbaye Diagne karşılaşmanın maç kadrosunda yer almayacak. 
Galatasaray - Denizlispor muhtemel 11'ler
Galatasaray:
 İsmail, Oğulcan, Alpaslan, Marcao, Ömer, Taylan, Cicaldau, Barış, Morutan, Emre, Mohamed
Denizlispor: Hüseyin, Emre Sağlık, Hakan Cinemre, Schwechlen, Gökhan, Muhammed, Dja Djedje, Bünyamin, Mustafa Ç., Darri, Tusha
Galatasaray Denizlispor maçı özeti için tıklayınız
 

Galatasaray Denizlispor GS Denizli maç özeti Türkiye Kupası A Spor