Galatasaray devre arasında 2 futbolcuyu gönderip 2 takviye yapacak

TAKİP ET

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde ara transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılı takımdan gelen bilgilere göre devre arasında 2 futbolcu kadroya katılacak biri kesin olmak üzere iki isimle ise yollar ayrılacak.

Reklam
Reklam

Yaz transfer dönemi daha yeni sona ererken Galatasaray yeni sezon için hazırlıklarına şimdiden başladı. Ara transfer dönemi çalışmalarına hız veren sarı-kırmızılı takım Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda futbolcu arayışlarına devam ediyor. Devre arasında Galatasaray'ın kadrosuna yeni bir sol bek katılacağı öğrenildi.

Galatasaray temaslara şimdiden başladı

Sarı-kırmızılı takımın devre arasında İtalya Seri A Takımı Milan'ın Senegalli sol beki Fode Ballo-Toure'yi kadrosuna katmak istediği konuşuluyor. Alınan bilgiye göre ara transfer döneminde futbolcunun transferinin gerçekleşmesi için şimdiden Galatasaray'ın temasları başladı.

Biri kesin iki futbolcu gidecek

Diğer yandan ara transferde kadroya katılacak isimler gibi ayrılacak futbolcular da var. Sarı-kırmızılı takımın teknik ekibinin planlamasında yer almayan sol bek Patrick van Aanholt'la Devre arasında Yollar kesin olarak ayrılıyor. Ayrıca bir futbolcu içinde Son kararı teknik direktör Okan Buruk verecek.