Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti! 4 büyükler Mustafa Cengiz için başsağlığı mesajı

TAKİP ET

Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti. 4 büyükler Mustafa Cengiz için başsağlığı mesajı yayınladı. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Galatasaray’ın 37. başkanı olan Mustafa Cengiz, bir süredir rahatsızlığı sebebiyle hastanede tedavi görüyordu. Mustafa Cengiz bugün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu. Spor camiasını yasa boğan bu ölüm sebebiyle Galatasaray,Fenerbahçe,Beşiktaş ve Trabzonspor’dan Mustafa Cengiz için başsağlığı mesajları geldi. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu gibi önemli yerlerden de Mustafa Cengiz için başsağlığı mesajları yayınlandı.
4 Büyüklerden Mustafa Cengiz İçin Başsağlığı Mesajı

Galatasaray’ın Burak Elmas’dan önceki başkanı olan Mustafa Cengiz bugün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Hastalığına karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Mustafa Cengiz için 4 büyük takım başta olmak üzere spor camiasının önemli isimleri başsağlığı mesajları yayınladı. İşte Mustafa Cengiz için yayınlanan başsağlığı mesajları:
Galatasaray 
Galatasaray Spor Kulübü 37. Başkanı Sn. Mustafa Cengiz'i kaybettik. Başkanımız’a Allah'tan rahmet; ailesine, sevdiklerine ve camiamıza başsağlığı dileriz.
Fenerbahçe
Galatasaray Spor Kulübü'nün eski başkanı Mustafa Cengiz'in hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; Cengiz ailesine, Galatasaray camiasına ve Türk futboluna başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.
Beşiktaş
Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Mustafa Cengiz'in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mustafa Cengiz'e Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Galatasaray Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz.
Trabzonspor
Galatasaray Spor Kulübü'nün Eski Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mustafa Cengiz'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri ve Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun
Siyaset Dünyası da Cengiz’i Unutmadı

Akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Galatasaray’ın 37. Başkanı Mustafa Cengiz için siyaset dünyasından pek çok isim de başsağlığı mesajı yayınladı. İşte o mesajlardan bazıları:
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
Ağır sağlık sorunları sebebiyle uzun süredir tedavi görmekte olan Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Mustafa Cengiz aramızdan ayrıldı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu
Galatasaray Kulübü'nün vefat eden Eski Başkanı Mustafa Cengiz Beyefendi'ye Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Galatasaray camiasına başsağlığı diliyorum.
Allah mekanını cennet eylesin.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Mustafa Cengiz’in vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Galatasaray camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener
Türk futboluna katkılarıyla hatırlayacağımız,
Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Mustafa Cengiz’e Yüce Allah’tan rahmet;
Ailesine, yakınlarına ve Galatasaray camiasına başsağlığı diliyorum.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce
Galatasaray Spor Kulübü önceki dönem başkanı Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Galatasaray camiasına başsağlığı diliyorum.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu
alatasaray Spor Kulübü’nün eski Başkanı Sayın Mustafa Cengiz’in vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, sevdiklerine ve Galatasaray camiasına başsağlığı dilerim.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş
Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve 
Galatasaray camiasına başsağlığı dilerim.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer
Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Mustafa Cengiz’in vefatını üzüntüyle öğrendim.
Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine ve Galatasaray camiasına başsağlığı dilerim.

Mustafa Cengiz’in başkan olduğu dönemde Galatasaray oldukça başarılı bir performans sergilemişti. Cengiz yönetiminde Galatasaray 2 Süper Lig 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazanmıştı. Mustafa Cengiz artan sağlık sorunları sebebiyle Galatasaray’da yapılan son başkanlık seçimlerinde aday olmamış ve yerini Galatasaray’ın 38. Başkanı Burak Elmas’a devrederek hastalığını tedavi ettirmek için hastaneye yatmıştı. Cengiz için başsağlığı mesajı yayınlayan onlarca isimden birisi de Galatasaray’ın mevcut başkanı Burak Elmas oldu. 
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Galatasaray’ın 37. Başkanı Mustafa Cengiz’in toprağa verileceği yer ilerleyen günlerde açıklanacak.

Galatasaray Mustafa Cengiz