Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı, ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS FB derbi maçı bilgileri

TAKİP ET

Süper Lig'de milli aranın ardından Galatasaray Fenerbahçe derbisi heyecanı yaşanacak. Dev derbi öncesi Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda soruları gündem oldu. Futbol severler GS FB derbi maç bilgilerini araştırıyor.

Reklam
Reklam

Süper Lig’in 13’üncü haftasında Galatasaray Fenerbahçe derbisi heyecanı yaşanacak. Dev derbi öncesi milli takım arasında her iki takım hazırlıklarını sürdürüyor. Derbiye sayılı günler kala Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta soruları gündem oldu.
Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Galatasaray Fenerbahçe derbisi 21 Kasım Pazar günü saat 20:00’de başlayacak. Galatasaray NEF Stadı’nda oynanacak karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Dev derbi öncesi her iki takımda milli arada maça hazırlanıyor.
Galatasaray Fenerbahçe maçı şifresiz mi?
Galatasaray Fenerbahçe derbisi beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak. Dev derbiyi beIN Sports aboneleri takip edebilecek. Bilindiği gibi Süper Lig yayın hakları beIN Medya grubunun elinde bulunuyor. Bu nedenle maçı aboneler izleyebilecek.
Dev derbi öncesi ev sahibi Galatasaray ligde 31 puanla 4’üncü sırada yer alıyor. Fenerbahçe ise 20 puanla rakibinin bir puan gerisinde olmasına rağmen averajla 7’inci sırada yer alıyor. Büyük heyecana sahne olacak maç öncesi Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ev sahibi avantajına güveniyor. Bilindiği gibi pandemi sınırlaması kaldırıldı ve derbide NEF Stadı’nda tam kapasiteyle açılacak. Zor günler geçiren Fenerbahçe’de ise Vitor Pereira alınacak yenilgi sonrası büyük tepki çekebilir.
 

galatasaray fenerbahçe derbi