Galatasaray- Fenerbahçe derbisinde ortalık kızıştı. Galatasaray ne cezası verilecek?

TAKİP ET

Bugün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçında sahaya yabancı maddeler atıldı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Galatasaray'a vereceği ceza merak ediliyor. Tribünden atılan yabancı madde Galatasaray-Fenerbahçe maçında ortamı bir anda kızıştırdı. Galatasaray ne cezası alacak soruları da araştırılmaya başlandı. İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Zirve yarışını yakından ilgilendiren dev derbide hareketli anlar yaşandı. İki takımından galibiyet için yarıştığı maçta goller üst üste geldi Galatasaray, 13. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nu Attığı gol ile 1- 0 öne geçti. Fenerbahçe’nin atak yapmasıyla da 31. dakikada yüzleri güldüren gol Mesut Özil’den geldi. Sarı lacivertlilerin gol atmasıyla gerginlik seviyesi bir anda yükseldi. Galatasaray- Fenerbahçe maçında sahaya yabancı maddeler atıldı. Galatasaray taraftarları tarafından sahaya atılan çakmaklar, anahtarlıklar ve bozuk paralar Fenerbahçelileri kızdırdı. Yaşanan bu olayda Galatasaray’ın ne cezası alacağı da merak konusu oldu.
Galatasaray Ne Cazası Alacak?
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bugün saat 19.00’da oynanan karşılaşmanın 34. Dakikasında gerginlik yaşandı. Mesut Özil’e tribünden atılan dışı metal olan bir çakmak atılmasıyla Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncularının birbirine girdi.

Mesut Özil’in sahaya atılan yabancı maddeyi hakeme vermek istemesi üzerine Muslera da kalesinden koşarak geldi ve Mert Hakan Yandaş’a tepki gösterdi. Diğer takım oyuncularının da tartışmaya katılmasıyla gerginlik iyice büyüdü. Galatasaray oyuncusu Marcao, Mert Hakan’a tepki gösterirken hakem Halil Umut Meler olayları uzaktan izledi.

Tartışmalar bitikten sonra yabancı maddenin çakmak olduğu anlaşıldı. Hakem Halil Umut Meler, olayların ardından Galatasaray oyuncusu Muslera ve Marcao’ya, Fenerbahçe oyuncularından da Berke Özer ile Mert Hakan Yandaş’a sarı kart gösterdi.
 

galatasaray fener derbisinde ortalık kızıştı galatasaray fenerbahçe derbide yaşananlar ceza galatasaray ceza alacak mı