Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle | Bein Sports GS - FB youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe 13. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşma öncesi futbol severler internet üzerinden Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports GS - FB youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de 13. haftanın en önemli maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Her iki takım da karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.  Futbol severler ise arama motorları üzerinden Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle terimini araştırmayı sürdürüyor. Büyük heyecana sahne olacak olan Galatasaray Fenerbahçe maçının nasıl bir sonuçla biteceği Türkiye’deki milyonlarca insan tarafından heyecanla bekleniyor.

Galatasaray-Fenerbahçe muhtemel 11'ler:
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Berkan, Cicaldau, Halil, Feghouli, Kerem, Mohamed
Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Kim Min-Jae, Szalai, Sosa, Mert Hakan, Osayi, İrfan Can, Ferdi, Mesut Özil, Berisha
Fatih Terim Fenerbahçe’ye Seyrantepe’de 1 Kez Yenildi
2011 yılından bu yana Galatasaray’ın maçlarını oynadığı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda teknik direktör Fatih Terim’in Fenerbahçe’ye karşı tek mağlubiyeti bulunuyor. O yenilgi de 22 Nisan 2012 yılında yaşandı. Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, Fenerbahçe’ye karşı oynadığı sonraki 10 derbi maçında 5 galibiyet ve 5 beraberlik aldı.
Fenerbahçe Nef Stadyumu’na Kazanmak İçin Geliyor
Deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, sarı kırmızılı rakibine karşı son galibiyetini 4 yıl önce 23 Nisan 2017 yılında 1-0’lık skorla elde etmişti. O günden bu yana Galatasaray’a karşı 8 maça çıkan sarı lacivertli takım bu maçlardan 6 beraberlik ve 2 yenilgiyle ayrılırken yenilgiler son iki senede yaşandı.
Galatasaray’da Boey ve Arda Yok
Fenerbahçe maçının saatini bekleyen Galatasaray’da Sacha Boey ve Arda Turan sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Sakat olarak başka bir isim yer almıyor.
Fenerbahçe’de İlk 11’den 3 Önemli Oyuncu Derbide Forma Giyemeyecek
Bu akşam derbi maçında Galatasaray’a konuk olacak olan Fenerbahçe’de ilk 11’den 3 önemli isim dev derbide forma giyemeyecek. Enner Valencia, Altay Bayındır ve Luiz Gustavo bu maçta takımlarını yalnız bırakacak.
GS - FB Maçının Hakemi Belli Oldu
Galatasaray ile Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirecek olan dev derbide Halil Umut Meler düdük çalacak. Karşılaşmada VAR hakemi olarak ise Yaşar Kemal Uğurlu görev yapacak.
Galatasaray Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe 21 Kasım Pazar günü saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda karşılaşacak. Kritik karşılaşma Bein Sports 1’den canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Bein Sports GS - FB youtube geniş özeti ve maçın golleri için tıklayınız.
 

galatasaray fenerbahçe gs fb özet