Galatasaray Fenerbahçe maçı Beinsports, Beinconnect tek maç nasıl satın alınır? GS – FB maçı saat kaçta, hangi kanalda?

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray Fenerbahçe ile sahasında karşı karşıya gelecek. Dünya derbisi olarak nitelendirilen bu karşılaşma öncesinde futbol severlerin heyecanı oldukça yüksek. Dev derbiyi izlemek isteyen insanlar Galatasaray Fenerbahçe maçı Beinsports, Beinconnect tek maç nasıl satın alınır? GS – FB maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftası dünya derbisine sahne olacak. Dev derbide Galatasaray Fenerbahçe ile evinde karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışı için hayati bir öneme sahip olan bu karşılaşma öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Türkiye’de milyonlarca futbol sever Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın nasıl sonuçlanacağını büyük bir merak içinde bekliyor. Nitekim sokaklarda da maçın heyecanı saatler öncesinden başladı.  Karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen milyonlarca futbol sever ‘’Galatasaray Fenerbahçe maçı Beinsports, Beinconnect tek maç nasıl satın alınır? GS – FB maçı saat kaçta, hangi kanalda?’’ sorularının yanıtlarını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Dünyada bir çok kanal GS - FB maçını canlı olarak ekranlarına taşıyacak.
Galatasaray Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Galatasaray Fenerbahçe derbi karşılaşması 21 Kasım Pazar günü saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda oynanacak. Haftanın karşılaşmasında her iki takımın da tek hedefi mutlak galibiyet olacak. Dünya derbisi Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyenlerle buluşacak. Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecekken VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu olacak. Hakemlerin performansı konusunda da tarafların geçmiş maçlardan dolayı büyük bir tereddütü söz konusu. Akıllardaki soru işaretleri maçın başlamasıyla birlikte geride kalacak.
Galatasaray-Fenerbahçe muhtemel 11'ler:
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Berkan, Cicaldau, Halil, Feghouli, Kerem, Mohamed
Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Kim Min-Jae, Szalai, Sosa, Mert Hakan, Osayi, İrfan Can, Ferdi, Mesut Özil, Berisha
Galatasaray’da Gözler Morutan ve Halil’de
Fenerbahçe hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim özellikle Morutan ve Halil’i özel olarak hazırladı. Fenerbahçe’de Altay’ın oynamayacak olmasını fırsata çevirmek isteyen tecrübeli teknik adam hücum hattına uzaktan şut çekmeleri konusunda sürekli olarak ikazlarda bulundu. Fatih Terim savunma hattında ise Marcao ile Nelsson’un uyumuna da güvenerek daha fazla hücum odaklı bir oyun sergileyeceklerini ifade etti. Derbide Galatasaray’ın kaderini hücum hattı belirleyecek gibi görünüyor.
Fenerbahçe Mesut ve İrfan Can’a Güveniyor
Galatasaray karşısında 7 maçtır galip gelemeyen Fenerbahçe bu akşam oynanacak maçı kazanarak bu seriyi bitirmek istiyor. Sarı lacivertli takımda Valencia, Altay, Gustavo gibi isimlerin oynamayacak olması sebebiyle tüm gözler Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci’de olacak. Teknik direktör Vitor Pereira bu iki oyuncuyla özel olarak ilgilendi. Mesut Özik ve İrfan Can Kahveci’nin derbi performasının nasıl olacağı sarı lacivertli taraftarların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor.
Bein Sports Tek Maç Nasıl Satın Alınır?
Galatasaray Fenerbahçe maçının heyecanını yaşayan futbol severler için Bein Sports tek maçlık satın alma seçeneğini sundu. Dünya derbisini Bein Sports üzerinden takip etmek isteyen taraftarlar Beni Sports tek maç satın alma işlemlerini öğrenmeye çalışıyor.
Bein Sports üzerinden derbiyi izlemek isteyen futbol severler Digiturk’teki 204, 205 ve 277 numaralı kanallar üzerinden tek maç satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirler.
Bein Sports tek maç satın almak için tıklayınız
Galatasaray Fenerbahçe Maçını Şifresiz Yayınlayan Kanallar
Bein Connect France
Bein Sports France 3 HD
Bein Sports France 8 HD
Digiturk 4k HD
K Sports 2 HD Kosova
Look Sport ro 1
Sport 2 SVK
SportKlub 2 Slovenia
SportKlub 2 Crotia
SportKlub 2 Serbia
CBC Sport,
SONY TEN 1,
Sony LIV,
SONY TEN 1 HD,
BT Sport Live,
BT Sport ESPN,
NOW TV,
SKY Go Italia,
Sky Sport Football,
Sky Calcio 3,
K-SPORT 2,
Tring Sport 2,
Sky Sport UHD,
Sky Sport 2/HD,
Sky Go,
MAX Sport 2,
Planet Sport 2,
TVPlay Sports,
TVPlay SportsX,
C More Suomi,
Viasat Ultra HD,
C More Sport 2,
RMC Sport 2,
RMC Sport en direct,
662 Sports 2,
602 HD Sports 2,
SPOTV ON 2,
KSPORT 2,
ELTA Sports 1,
B/R Live.


 

galatasaray fenerbahçe bein sports gs fb