Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi gün? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı nasıl canlı izlenir?

TAKİP ET

Süper Lig'de derbiler devam ediyor, heyecan dorukta! Süper Lig'de bu akşam iki büyük takım karşı karşıya geliyor! Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yapılacak olan derbi bu akşam canlı yayınlanacak. Maça nereden erişebileceğinize ve maçın saat kaçta olduğuna dair detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Süper Lig’de her geçen gün takımlar kendilerini geliştirmeye devam ediyor. Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasında da heyecan devam ediyor. Bu akşam Süper Lig’de Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geliyor. Süper Lig’de derbi heyecanı dorukta. Bu akşam yayınlanacak olan Fenerbahçe Galatasaray derbisi nereden izlenir? Fenerbahçe Galatasaray derbisini hangi kanallar yayınlıyor? Fenerbahçe Galatasaray maçı nereden canlı izlenir? Fenerbahçe – Galatasaray maçı hangi gün? Fenerbahçe – Galatasaray maçı saat kaçta? Gibi sıkça sorulan soruların cevaplarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Geçtiğimiz haftada Karabükspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray maçta 3 puan alamamasının ardından 1 puanla deplasmandan ayrıldı. 1-1 biten Karabükspor ve Galatasaray maçının ardından bugün oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray maçı için heyecan dorukta. 

 

Fenerbahçe – Galatasaray derbisi hangi gün, saat kaçta?

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği heyecanlı derbi 21 Kasım Pazar günü akşam 19:00’da oynanacak. 

 

Fenerbahçe -  Galatasaray maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında gerçekleşecek derbiyi canlı izlemek isteyenler 21 Kasım Pazar günü 19:00’da beIN SPORTS 1 kanalından maçı canlı izleyebilirler.

 

Galatasaray – Fenerbahçe maçının hakemi kim olacak?

Galatarasay ve Fenerbahçe arasında bu akşam oynanacak olan maçın hakeminin kim olduğu çok konuşuldu. Hakemin Halil Umut Meler olacağı açıklandı. Yardımcı hakemler arasında da İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mustafa Emre Eyisoy bulunmakta. Maçın son hakeminin ise Erkan Özdamar olacağı kararlaştırıldı.

 

Galatasaray – Fenerbahçe derbisi biletleri ne kadar?

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında bu gece gerçekleşecek olan derbinin fiyatları belirlendi. Maçın en pahalı bileti 1250TL, en ucuz bileti 125TL olacak. Tüm biletlerin satışı tükenmiştir.

 

Galatasaray – Fenerbahçe derbisi nasıl şifresiz izlenir?

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında bu akşam gerçekleşecek olan derbi bein connect sitesine aylık abone olup ya da tek maç satın alma yöntemiyle maçı satın alarak canlı izlenebilir. Bein connect aboneleri maçı kesintisiz bir şekilde yüksek kalitede canlı izleyebilirler.

 

Galatasaray Fenerbahçe maçı şifresiz canlı izleme

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Galatasaray Fenerbahçe maçı bu akşam 19:00’da gerçekleşecek. Derbinin nasıl canlı izlenebileceği ise hayranlar arasında merak konusu oldu. Toplam 14 ülkede yayınlanacak olan Fenerbahçe Galatasaray maçını canlı olarak yayınlayan şifresiz kanallar ise şu şekilde;

Be Sport 1(belgium)/Hd

BeIN Sports Connect EPANA

Benfica Tv2(BTV2)

BT Sport 1/HD

Canal+Futbol/HD

Canal+sport(france)

Canal+Sport(Poland)/HD

Daiema Sport 2 HD

Digi Sport 1 (Hun)

Dolce Sport / Hd

ESPN Carribean

Fox Sports(italy)/HD

Futbol 1(Ukraine)

GO Sports 2 /Hd

KAZ Sport

Lig tv3/HD

Ntv Plus Futbol 1

HD, O2 Sport(cze)

OLL TV Player

Sky Sport 2 (germany)/HD

Sport 1(Israel)/HD

galatasaray fenerbahçe galatasaray fenerbahçe maçı canlı izle derbi süperlig beinconnect galatasaray fenerbahçe ne zaman