Galatasaray-Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti?

TAKİP ET

Uzun süredir beklenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi bugün Nef Stadı'nda gerçekleşti. Maçı canlı takip edemeyen taraftarlar Galatasaray-Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti araştırıyor. İşte çok konuşulan derbi sonuçları.

Reklam
Reklam

Süper Lig’in 13.haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe Nef Stadı’nda karşı karşıya geldi. nefeslerin tutulduğu mücadelenin sonucunu 90+4’te Miguel Crespo’dan gelen gol belirledi. Sarı lacivertli takım, ezeli rakibi karşısında galibiyet alarak 7 yıllık yenilmezlik serisini sürdürdü.
Galatasaray – Fenerbahçe maç sonucu
Mücadelenin 16.dakikasında Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle 1-0 öne geçti. 31.dakikada Mesut Özil’den gelen gol ise ilk yarıyı beraberlikle sonlandırdı. İkinci yarıda 83.dakikada Marcel Tisserand’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Fenerbahçe, kısa süre sonra Mbaye Diagne’den gelen gol ile sarsıldı. Ancak golün VAR’a girmesiyle gol faul sayılarak geçersiz oldu. Beraberlikle devam eden karşılaşma 90+4’te Miguel Crespo’dan gelen gol ile 2-1 oldu. Maçın sonucunda sarı lacivertli takım 3 puan alarak sahadan galip ayrıldı.
VAR’a giden gol geçersiz sayıldı
Maçın ilk yarısında sarı kart gören Fenerbahçe savunmacısı Marcel Tisserand, 83.dakikada ikinci kez sarı kart görerek oyun dışı kaldı. Bu pozisyonun devamında serbest vuruş kazanan Galatasaray, Mbaye Diagne ile takımına golü getirdi ancak VAR’a takıldı. Hakem Halil Umut Meler, VAR uyarısıyla pozisyonu tekrar izleyerek faul gerekçesiyle golü geçersiz saydı.
 

galatasaray-fenerbahçe maç kaç kaç bitti