Galatasaray Fenerbahçe maçı radyodan canlı dinle – GS FB maçı TRT Radyo 1 canlı radyo yayını

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Galatasaray Fenerbahçe'yi konuk edecek. Dev derbi öncesi futbol severler maçı canlı olarak radyodan dinleyerek takip edebilecek. Bu nedenle insanlar internet üzerinden Galatasaray Fenerbahçe maçı radyodan canlı dinle ve GS FB maçı TRT Radyo 1 canlı radyo yayını terimlerini araştırıyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de 13. hafta maçında Galatasaray Fenerbahçe ile sahasında karşı karşıya gelecek. Bu akşam oynanacak dünya derbisi öncesinde Galatasaray 21 puanla 7. sırada bulunurken, Fenerbahçe 20 puanla 9. sırada yer alıyor. Her iki takım için de hayati önem taşıyan karşılaşma öncesinde son hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Galatasaray’da Boey ve Arda, Fenerbahçe’de ise Valencia, Altay ve Gustavo dev derbide takımlarıyla sahada yer alamayacak.
Galatasaray Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Galatasaray Fenerbahçe derbisi 21 Kasım Pazar günü saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda oynanacak. Bu önemli karşılaşma Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izleyenlerle buluşacak.
Galatasaray Fenerbahçe maçında hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. VAR hakemi olarak ise Yaşar Kemal Uğurlu görev yapacak.
Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasını Bein Sports 1 üzerinden izleyemeyecek olan futbol severler TRT 1 Radyo üzerinden de dev derbiyi canlı olarak takip edebilecek.
GS FB maçı TRT Radyo 1 canlı radyo yayını için tıklayınız.
MUHTEMEL 11'LER
Gаlаtаsаrаy: Muslerа, Vаn Aаnhоlt, Nelssоn, Mаrcао, Yedlіn, Berkаn, Cіcаldаu, Kerem, Mоrutаn, Hаlіl, Dіаgne
Fenerbаhçe: Berke, Nоvаk, Kіm Mіn-Jаe, Attіlа Szаlаі, Tіsserаnd, Sоsа, Zаjc, Ferdі, İrfаn Cаn, Mesut Özіl, Berіshа.
 

galatasaray fenerbahçe gs fb maçı trt 1 radyo spor toto süper lig