Galatasaray Giresunspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 GS - Giresun youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray Giresunspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Kritik maç öncesi insanlar internet üzerinden Galatasaray Giresunspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 20. hafta maçında Galatasaray Giresunspor ile bugün evinde kozlarını paylaşacak. Süper Lig’de ilk yarıyı Trabzonspor’un 22 puan gerisinde 10. sırada tamamlayan Galatasaray Giresunspor ile evinde oynayacağı maçı kazanarak üst üste 2. galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Öte yandan Süper Lig’de son iki maçını kaybederek ilk yarıyı tamamlayan Giresunspor Galatasaray deplasmanında sürpriz bir galibiyet almak istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı. Galatasaray Giresunspor maçında nasıl bir sonucun çıkacağı bir çok insanın gündeminde yer alıyor.  Futbol severler ise Galatasaray Giresunspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor.
Galatasaray Giresunspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak olan Galatasaray Giresunspor maçı bugün saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda oynanacak. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Galatasaray Giresunspor Maçı Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak olan Galatasaray Giresunspor maçının hakem kadrosu açıklandı. Kritik karşılaşmada Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler’in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve M. Emin Tuğral üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda Atilla Karaoğlan oturacak.
Galatasaray ile Giresunspor 14. Kez Karşılaşıyor
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak olan Galatasaray Giresunspor maçında taraflar 14. kez kozlarını paylaşacak. Geride kalan 13 maçta Galatasaray 6 kez kazanırken, Giresunspor 2 kez sahadan galip ayrıldı. 5 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük kuramadı.
Cimbom’da Umutlar Halil’de
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Giresunspor ile evinde karşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da neredeyse bütün forvet oyuncuları kadro dışı bulunuyor. Diagne sakatlığı, Mohammed ise milli takımda bulunması sebebiyle oynayamayacak. Bu sebeple bu akşamki karşılaşmada sarı kırmızılı teknik heyetin en büyük umudu genç forvet Halil Dervişoğlu’nda olacak.
Giresun’da 3 Eksik Var
Süper Lig’de bugün Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Giresunspor’da kritik maç öncesi 3 eksik bulunuyor. Yeşil beyazlı ekipte Erol Akdağ, Suleymanov ve Diarra bu akşamki maç kadrosunda yer almayacak. Doukara ve Traore’nin durumları ise maç saati netleşecek.
Galatasaray’da Tam 11 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında evinde Giresunspor’u konuk edecek olan Galatasaray’da tam 11 eksik bulunuyor. Van Aanholt, Alparslan, Fatih Öztürk, Taylan Antalyalı, Muslera, Diagne, Luyindama, Marcao, Mohammed, Feghouli ve Kerem Aktürkoğlu kritik karşılaşmanın maç kadrosunda bulunmayacak.
Giresunspor İkinci Yarıya Kazanarak Başlamak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de bugün deplasmanda Galatasaray ile kozlarını paylaşacak olan Giresunspor ikinci yarıya galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor. Karadeniz ekibi son iki haftada Başakşehir ve Hatayspor mağlubiyetleri yaşamıştı.
Galatasaray - Giresunspor muhtemel 11'ler:
Galatasaray: 
İsmail, Boey, Işık Kaan, Nelsson, Ömer, Aytaç, Berkan, Cicaldau, Morutan, Halil, Babel
Giresunspor: Okan Kocuk, Zeki, Douglas, Perez, Behich, Flavio, Pelupessy, Suleymanov, Diabate, Sergio, Balde
Galatasaray Giresunspor maç özeti için tıklayınız

Galatasaray Giresunspor GS Giresun maç özeti Spor Toto Süper Lig Bein Sports