Galatasaray'ı yıkan maç! Konyaspor'a 2 golle mağlup oldu..

TAKİP ET

Süper Lig'in 28'inci hafta maçında Konyaspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray, sahadan 2-0 mağlup olarak ayrıldı.

Reklam
Reklam

Süper Lig ekiplerinde Galatasaray, Süper Lig'in 28'inci hafta maçı için Konyasppr deplasmanına konuk oldu. İki takımın etkili olarak başladığı karşılaşma Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynandı.



İlk yarıda hızlı bir çıkış yapan sarı-kırmızılı ekip maçın 8 dakikasında  Ahmet Hassan'ın attığı gol ile 1-0 yenik duruma düştü. Yaptığı ataklara karşılık bulamayan Galatasaray, 21 dakikada  Rahmanovic'in topu ağlarla buluşturmasıyla skor hanesinde ikinci golü gördü.



İlk yarı her iki takımdan da gol sesi çıkmadı ve Konyaspor, devre arasına 2-0'lık üstünlükle gitti. Maçın ikinci yarısı için sahaya çıkan takımlar yine etkili olarak oynamaya başlarken her iki takımın atakları sonuç vermedi ve Konyaspor, Galatasaray karşısında 2-0 galip olarak maçı tamamladı.



4 maçtan sonra kazanan taraf olan Konyaspor, ligdeki puanını 52'ye çıkarırken lig sıralamasında ikinciliğini korumaya aldı. Son 2 maçını galibiyetle tamamlayan ve 3. maçını kaybeden Galatasaray ise 35 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta maçlarında Konyaspor, Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray ise derbi maçına çıkacak ve kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek.

Galatasaray Konyaspor maç sonucu