Galatasaray'ın eski Yıldızı 34 yaşında futbolu bıraktı

TAKİP ET

Galatasaray'a transferi ile çok konuşulan ve Avrupa spor basınında da sık sık gündem olan ünlü forvet 34 yaşında futbolu bıraktı. Bu habere taraftarlar da oldukça şaşırdı.

Reklam
Reklam

Galatasaray forması ile bir dönem fırtına gibi Esen Yunan forvet oyuncusu Konstantinos Mitroglou Futbolu bıraktığını açıkladı. 34 yaşındaki futbolcunun bu kararı taraftarları da oldukça şaşırttı.

Artık Hobi olarak futbol oynayacak

Almanya'da futbol kariyerine başlayan Yunan forvet oyuncusu bundan sonraki hayatında ailesine daha fazla zaman ayırmak istediği için futbolu bıraktığını duyurdu. Almanya'ya geri dönen ve amatör ligde mücadele eden SpVgg Rheurdt-Schaephuysen'de Amatör seviyede futbol hayatını sürdüreceğini söyleyen futbolcu, bundan sonra Hobi olarak futbol oynayacak.

Galatasaray'da forma giymişti

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen futbolcu, 9 farklı takımın forması ile 415 resmi maça çıktı 184 gol attı ve 36 Asist yaptı. Yunanistan Milli Takım forması da giyen Konstantinos Mitroglou, 65 maçta 17 gol ve 6 asistlik performansı ile Yunanistan tarihinin en golcü 10 futbolcusu arasında yer alıyor.