Galatasaray'ın eski Yıldızı Bruma Fenerbahçe'ye transfer oluyor

TAKİP ET

Galatasaray'da bir dönem forma giyen ve başarısı ile çok konuşulan futbolcu Bruma Fenerbahçe ile anlaştı. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, transferi çok isterken haberin sosyal medyada yayınlanması ile birlikte Galatasaraylı taraftarlar sert tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı takımda forma giydiği süre boyunca Hem hızlı hem de rakiplerine eksiltmesi ile dikkat çeken Bruma yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek.

Reklam
Reklam

Galatasaray'ın eski Yıldızı Bruma yeni sezonda Fenerbahçe formasını terletmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, Yıldız oyuncuyu kadroda görmeyi çok istiyordu. anlaşma kısa süre içinde sağlandı ve Haber'de sosyal medyada hızlı bir şekilde yayıldı. Bruma'nın Fenerbahçe'ye transferi Galatasaraylı taraftarları Bir Hayli şaşırttı. Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'ın değişmez isimlerinden biri olan Yıldız futbolcu Önümüzdeki sezon Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyecek.
 

Fenerbahçe transferi resmen duyurdu

Fenerbahçe resmi internet sitesinden de Yıldız futbolcunun transferine ilişkin bir duyuru yayınladı yapılan duyuruda Bruma'nın transferi için Kulübü ile Anlaşma sağlandığı belirtilirken futbolcunun kısa süre içerisinde İstanbul'da olacağı bildirildi.
 

Bruma bugün imza için İstanbul'a geliyor

Bir dönem Galatasaray'ın yeni yıldızı olan durumu bugün 21.30’da İstanbul'da olacak. Yıldız futbolcu sağlık kontrollerinden geçecek ve son görüşmeler tamamlandıktan sonra da Fenerbahçe'ye imza atacak.

Geçtiğimiz sezon PSV forması giyen Bruma, 46 maça çıkarken 10 Gol ve 4 asistle oynadı. Yıldız futbolcu 2013 yılında Galatasaray'a 13 milyon euro karşılığında transfer olmuş ve 2017 yılında ise 15 milyon euro karşılığında RB Leipzig'e satılmılştı.