Galatasaray'ın istemediği Onyekuru ezeli rakibe imza atıyor

TAKİP ET

Son dakika transfer haberleri… Galatasaray'da bir döneme damga vuran Yıldız futbolcu Henry Onyekuru Süper Lig'e geri dönüyor. Nijeryalı Yıldız'ın Galatasaray tarafından istenmediği iddia edilirken ezeli rakibe imza atması an meselesi.

Reklam
Reklam

Son dakika Beşiktaş transfer haberi… Beşiktaş, Valerien Ismael yönetiminde Transfer çalışmalarına devam ederken bir dönem Galatasaray'ın Yıldızı olan Henry Onyekuru için devreye girdi.

Siyah-beyazlı takım, bonservisi şu anda Yunanistan ekibi Olympiakos da olan 24 yaşındaki futbolcu için Talip oldu. Onyekuru daha önce yaptığı açıklamada Türkiye Süper Lig'de Galatasaray dışında herhangi bir takımda forma giymeyeceğini söylemişti. Ancak Beşiktaş yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için ikna çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş daha önce Galatasaray'ın elinden Gedson Fernandes'i kapmış ve renklerine bağlamıştı. Şimdi de Onyekuru için devreye giren siyah-beyazlılar Yıldız futbolcuya anlaşmayı imzalatmak ve Süper Lig'de sansasyon yaratmak istiyor.
 

Onyekuru Galatasaray’a dönmek istiyor

Galatasaray'ın bir dönem Yıldızı olan Henry Onyekuru tekrar Galatasaray'a geri dönmek istiyor. Ancak bu isteğini yöneticilere iletmesine rağmen beklediği davet hala gelmedi. Yıldız futbolcunun Bu nedenle de Beşiktaş'ın teklifini değerlendirmeye karar verdiği iddia edildi.
 

Başakşehir'de istiyor

Diğer yandan Türkiye'de forma giymeyi çok isteyen Ancak daha önce yaptığı açıklamada sadece Galatasaray'da forma giyeceğini söyleyen Onyekuru için Başakşehir'de devrede. Başakşehir'in de Yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi.