Galatasaray'ın teknik hocası Fatih Terim hastanede tedavi altına alındı

TAKİP ET

Galatasaray futbol takımının teknik hocası Fatih Terim'in hastaneye yatırıldığı bildirildi. Sarı-kırmızılı kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada ise bel fıtığı rahatsızlığı bulunan tecrübeli hocaya hastanede bir tedavi uygulanacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Galatasaray Spor Kulübü'nün teknik direktörü Fatih Terim, mide ve bağırsaklarından yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 68 yaşındaki tecrübeli hocanın sağlık durumu hakkında sarı-kırmızılı kulüp resmi bir açıklama yaptı.



Yapılan yazılı açıklamada ise teknik hoca Fatih Terim'in son 3 gündür mide ve bağırsak sistemiyle ilgili sorunlar yaşadığı ve bu yüzden de dün akşamüstü hastaneye sevk edildiği bildirildi. Kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray'a sponsor olan hastanelerden Liv Hospital'ın Vadi İstanbul şubesinde Fatih Terim için son 24 saat içerisinde çeşitli kontrollerin yapıldığı ve bazı testlerin uygulandığı aktarılırken bugün doktorlardan iki saat izin alan Terim'in takımının yanına giderek antrenmana çıktığı belirtildi.



Perşembe günü deplasmanda Lazio ile yapacağı maça hazırlanan Galatasaray'ın antrenmanı sonrası tekrar hastaneye dönen ve müşahede altına alınan Fatih Terim'in durumunun hassasiyetle takip edildiğinin kaydedildiği açıklamada hakkında verilecek olan tıbbi kararla birlikte rahatsızlığının ilerlemeye bağlı olarak netlik kazanacağı ifade edildi.
 

Galatasaray fatih terim hastane sağlık durumu fatih terimin hastalığı