Galatasaray'ın yeni forveti imza atmaya hazırlanıyor! Okan Buruk istediğini aldı

TAKİP ET

Galatasaray, yeni teknik direktörü Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda bir süredir forvet arayışlarına devam ediyordu. Yıldız golcü Haris Seferovic ile görüşen sarı kırmızılı takım bu transferde mutlu sona ulaştı. Seferovic'in kulübü ile anlaşma sağlandığı öğrenilirken, Benfica'ya 3.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu içeren bir teklif yapıldığı da ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Son dakika… Galatasaray, yeni teknik direktörü Okan Buruk önderliğinde yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Okan Buruk'un isteği doğrultusunda bir süredir golcü arayışında olan sarı kırmızılılardan güzel haber geldi. Yıldız golcü Haris Seferovic için bir süredir Benfica ile görüşmeye devam eden Galatasaray, sözleşme imzalamaya çok yakın.

Galatasaray Benfica ile anlaştı

Forvet transferi için uzun süreden beri arayışta olan Galatasaray’ın listesinin ilk sırasında Haris Seferovic vardı. İsviçreli golcüyü çok isteyen Galatasaray, daha önce 2 milyon Euro'ya anlaşma sağlamış ancak Benfica'ya ilk olarak ücretsiz kiralama teklifi yapıldığı için red cevabı almıştı.

Fakat Galatasaray yıldız golcüden vazgeçmedi. Yeni bir teklifle bir kez daha Portekiz ekibinin kapısını çalan Galatasaray, 3,5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu içeren bir teklif daha sundu. Alınan bilgiye göre Benfica’da bu teklifi kabul etti.

Avusturya kampına yetişecek

Benfica ve Galatasaray arasında Seferovic için anlaşma sağlanırken, kısa süre içinde sözleşmenin imzalanacağı da öğrenildi. Satın alma opsiyonu ile Galatasaray’a kiralanacak olan 30 yaşındaki golcünün Avusturya kampına yetiştirilmesi planlanıyor.