Galatasaray'ın yıldızı Muslera ayrılık iddiaları ile gündemde

TAKİP ET

Son dakika transfer haberleri… Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken yeni başkan Dursun Özbek geçtiğimiz günlerde nokta transferler yapacaklarını açıklamıştı. takımın başına Okan Buruk'un getirilmesi ile birlikte bazı isimlerle de vedaların olacağı öğrenildi. Özellikle gündeme gelen ilk Dağlar arasında Muslera'nın ayrılığı da var. Peki Muslera Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Muslera Galatasaray'dan gidecek mi?

Reklam
Reklam

Son dakika spor haberleri… Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları hummalı bir şekilde devam ediyor. Yeni baştan Dursun Özbek geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar ile taraftarları heyecanlandırmış ve nokta transferler yapacaklarını söylemişti. Dursun Özbek’in ilk hamlesi ise takımın başına tecrübeli teknik adam Okan Buruk’u getirmek oldu. Yeni yönetimden taraftarların beklentileri Bir Hayli yükselirken aynı zamanda takımda bazı isimleri ve Dahası da konuşuluyor. Özellikle son dönemlerde transferle ilgili çok sayıda İddia gündemde. Ancak tecrübeli kaleci Fernando Muslera ile ilgili yaşanan gelişme taraftarları Bir Hayli kızdıracak gibi görünüyor. Peki, Muslera Galatasaray'dan ayrılacak mı? Muslera gidiyor mu?

Muslera Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Galatasaray'da muhteşem bir performansa imza atan ve yıllardır taraftarın gönlünde taht kuran kaleci Fernando Muslera ile ilgili bomba gibi bir transfer iddiası gündeme geldi. 2011 yılından bu yana Galatasaray'da forma giyen Fernando Muslera Avrupa'da birçok kulübün radarında nokta özellikle Fransız basınında yer alan haberlere göre Ligue 1 ekiplerinden Rennes, Başarılı file bekçisini kadrosuna katmak istiyor.

2024’e kadar sözleşmesi var

Galatasaraylı taraftarların çok sevdiği ve uzun yıllardan beri Galatasaray forması altında muhteşem bir performans gösteren Fernando Muslera'nın hala Galatasaray ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Fransız ekibi ise 2 milyon Euro düzeyinde bir bonservis bedeli ile tecrübeli kaleci kadrosuna katmak istiyor. Fransız ekibi aynı zamanda Fenerbahçe ile de Kim Min-jae için temas halinde.