Galatasaray Kasımpaşa maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 GS - Kasımpaşa youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta maçında Galatasaray Kasımpaşa ile bugün evinde kozlarını paylaşacak. Futbol severler ise internet üzerinden Galatasaray Kasımpaşa maç özeti ve golleri izle terimlerini sık sık araştırıyor. İşte Bein Sports 1 GS - Kasımpaşa youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 22. hafta maçında Galatasaray Kasımpaşa ile sahasında karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de son 11 maçta galip gelemeyen ve son oynadığı maçta deplasmanda Hatayspor’a 4-2 yenilerek bir maçtan daha boynu bükük ayrılan Galatasaray Kasımpaşa ile sahasında oynayacağı maçı kazanarak taraftarının gönlünü almak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de son haftaların formda takımlarından birisi olan ve son oynadığı maçta deplasmanda Giresunspor’u 2-0 yenen Kasımpaşa güçlü rakibini deplasmanda yenerek düşme hattından çıkmak istiyor.  Futbol severler ise Galatasaray Kasımpaşa maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 

Galatasaray Kasımpaşa Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanacak olan Galatasaray Kasımpaşa maçı bugün saat 20.00’de Nef Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 
Galatasaray Kasımpaşa Maçının Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanacak olan Galatasaray Kasımpaşa maçının hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Samet Çicek ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Karşılaşmanın VAR koltuğunda ise Özgüç Türkalp oturacak.
Torrent İlk Kez Nef Stadyumu’nda 
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında bugün Kasımpaşa ile evinde kozlarını paylaşacak olan Galatasaray’da teknik direktör Domenec Torrent Nef Stadyumu’nda ilk kez sahaya çıkacak. İspanyol teknik adam ikinci maçında ilk galibiyetini almak istiyor. 
Kasımpaşa İyi Gidişine Devam Etmek İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de bugün Galatasaray deplasmanına çıkacak olan Kasımpaşa son haftalarda aldığı önemli galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekti. Mavi beyazlı ekip Nef Stadyumu’nda sürpriz bir galibiyet alarak iyi gidişine devam etmek istiyor. 
Galatasaray’da Kritik Eksikler Var
Süper Lig’de bugün Kasımpaşai ile önemli bir karşılaşma oynayacak olan Galatasaray’da kritik eksikler bulunuyor. Sarı kırmızılı takımda Taylan, Berkan, Babel, Diagne, Muslera, Işık Kaan, Feghouli ve Mohammed kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.
Galatasaray’da Orta Saha Kabusu
Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta Hatayspor’a deplasmanda 4-2 kaybeden Galatasaray’da özellikle Berkan, Taylan, Cicaldau gibi orta saha oyuncularının formsuzluğu dikkatlerden kaçmadı. Teknik direktör Torrent’in Kasımpaşa karşısında oynayacak ilk 11’in orta sahasında önemli değişiklikler yapması tahmin ediliyor. 
Kasımpaşa Düşme Hattından Çıkmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında bugün Galatasaray deplasmanına çıkacak olan Kasımpaşa son haftalarda aldığı kritik galibiyetlerle son sıradan kurtularak 17. sıraya yükselmeyi başarmıştı. Mavi beyazlı ekip güçlü rakibini deplasmanda yenerek düşme hattından çıkmak istiyor. 
Galatasaray ile Kasımpaşa 36. Kez Karşı Karşıya
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanacak olan Galatasaray Kasımpaşa maçında taraflar 36. kez karşılaşacak. Önceki 35 karşılaşmada Galatasaray 22 kez kazanırken, Kasımpaşa 6 kez galip geldi. 7 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı.
Galatasaray - Kasımpaşa muhtemel 11'ler:
Galatasaray:
 İsmail, Boey, Nelsson, Marcao, Ömer, Aytaç, Morutan, Cicaldau, Emre Kılınç, Halil, Kerem
Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Tarkan, Brecka, Evren, Doğucan, Travnik, Hajradinovic, Ouannes, Varga, Umut Bozok
Galatasaray Kasımpaşa maç özeti için tıklayınız

Galatasaray Kasımpaşa GS Kasımpaşa canlı izle Spor Toto Süper Lig