Galatasaray Kayserispor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 GS Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Galatasaray Kayserispor maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 GS Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri, GS Kayseri özet Bein Sports, Galatasaray Kayserispor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta maçında Galatasaray Kayserispor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de haftalardır kazanamayan ve son oynadığı maçta deplasmanda Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray Kayserispor maçına adeta sezonun maçı olarak bakıyor ve kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Öte yandan Türkiye Kupası’nda deplasmanda Fenerbahçe’yi, Süper Lig’de ise en son Hatayspor’u mağlup ederek moral seviyesini yükselten Kayserispor Galatasaray deplasmanında galip gelerek ligde üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Galatasaray Kayserispor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı bir çok insanın gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Futbol severler ise Galatasaray Kayserispor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Galatasaray Kayserispor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Galatasaray Kayserispor maçı bugün saat 19.00’da Nef Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Galatasaray Kayserispor Maçının Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Galatasaray Kayserispor maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Sarper Barış Saka düdük çalacak. Saka’nın yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Kerem Ersoy üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Alper Ulusoy oturacak.
Galatasaray’da Camia Kazanmaya Odaklandı
Süper Lig’de bugün Kayserispor ile belki de sezonun maçına çıkacak olan Galatasaray’da camia kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Alınacak bir galibiyet sadece takımın ligdeki durumunu değil Başkan Burak Elmas’ın ve teknik direktör Domenec Torrent’in kaderine doğrudan etki edebilir.
Kayserispor Rakibinin Kötü Durumundan Faydalanmak İstiyor
Süper Lig’de bugün Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Kayserispor’da hafta içi oynadığı Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe’yi 1-0 yenerek moralini iyice yükseltti. Konuk ekip kötü bir dönemden geçen Galatasaray’a bir darbe daha vurmak için sahada olacak. 
Galatasaray’da Sakatlar İyileşiyor
Süper Lig’de bugün Kayserispor ile evinde hayati bir 90 dakikaya çıkacak olan Galatasaray’da sakat oyuncuların bir çoğu kadroya geri dönüyor. Sarı kırmızılı takımda Muslera ve Işık Kaan Arslan dışında herhangi bir eksik yer almıyor. 
Kayserispor’da 5 Eksik Var
Süper Lig’de deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak olan Kayserispor’da maç öncesi 5 eksik bulunuyor. Konuk ekipte Kolovetsios, Campanharo, Mensah, Emre Demir ve Uğur Demirok Galatasaray karşısında sahada yer almayacak. 
Galatasaray ile Kayserispor 52. Kez 
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Galatasaray Kayserispor maçında tarafları 52. kez kozlarını paylaşacak. Geride kalan 51 maçta Galatasaray 32 kez galip gelirken, Kayserispor 4 kez gülen taraf oldu. 15 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.
Galatasaray - Kayserispor muhtemel 11'ler:
Galatasaray: 
Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Aanholt, Pulgar, Berkan, Emre Kılınç, Halil, Kerem, Gomis
Kayserispor: Lung, Onur, Kolovetsios, Mert, Carole, İbrahim, Abdulkadir, Mane, Emrah, Bertolacci, Gavranovic
Galatasaray Kayserispor maçı özeti için tıklayınız
 

Galatasaray Kayserispor maçı özeti GS Kayseri özet BeinSports Spor Toto Süper Lig 25. hafta Galatasaray Kayserispor