Galatasaray kendi evinde Giresunspor'a 3 puanı verdi!

TAKİP ET

Süper Lig'in 20'inci hafta maçı için kendi evinde Giresunspor'u ağırlayan Galatasaray, sahadan 1-0 mağlup olarak ayrıldı.

Reklam
Reklam

Süper Lig'in ikinci yarısı için takımlar sahalarda yerlerini alırken bugün Galatasaray, Giresunspor’u kendi evinde ağırladı. Heyecanlı başlayan mücadelede Galatasaray, kendi sahasında Giresunspor'un 3 puanla ayrılmasını sağladı.


Karşılaşmanın başlama düdüğü çalar çalmaz maça hızlı başlayan sarı-kırmızılı ekip, rakibinin kalesinde tehlikeli pozisyonlar üretti fakat pozisyonları bir türlü gole çeviremedi. Maçın 11. dakikasında sahneye çıkan Suleymanov, Galatasaray'ın filesiyle buluşturduğu topla takımı Giresunspor'u öne geçirdi. İlk yarı, başka gol olmadan sona erdi. 


GALATASARAY ZİRVEDEN OLDUKÇA FAZLA UZAKLAŞTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise daha düşük tempo olduğu görüldü. Galatasaray, yine rakibinin kalesini zorladı fakat istediği sonuca ulaşamadı. Karşılaşmada başka gol kaydedilmedi Giresunspor, deplasmanda girdiği mücadeleyi 1-0 kazanarak sahadan 3 puanla ayrıldı.


Galatasaray, maçtan puansız olarak ayrıldı ve 27 puanla 10. sıradaki yerini korudu. Giresunspor ise aldığı 3 puanla puanını 25'e yükselterek lig sıralamasında 13. sıraya çıktı.

 

Galatasaray Giresunspor maç sonucu