Galatasaray Mert Müldür için resmi teklif yaptı

TAKİP ET

Galatasaray, ara transfer çalışmalarına hız verdi. Kaan Ayhan'ı renklerine bağlayan sarı kırmızı takım bu defa milli futbolcu Mert Müldür'ü kiralamak için Kulübü ile görüşmeye başladı.

Reklam
Reklam

Galatasaray, geçtiğimiz günlerde İtalya Seri A ekibi Sassuolo'dan Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmıştı. Ara transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden sarı kırmızılı takımının şimdiki hedefi ise Mert Müldür oldu.

Sarı kırmızılı takımın teklifte bulunduğu 23 yaşındaki sağ bek'in Türkiye'deki temsilcisi Özgür Dobruca, konuyla ilgili Radyo spora önemli açıklamalar yaptı.

Şu anda sıcak bakmıyor

Özgür Dobruca, sarı kırmızılı takımın teklifini doğrularken "Galatasaray, Mert Müldür için teklif yaptı. Sassuolo da çözüm arıyor. Mert Müldür ise bu dönemde Türkiye'ye gitmeye sıcak bakmıyor" dedi.

Ancak transfer konusunda tüm kapıları da kapatmayan temsilci, "Galatasaray'ın teklifi ve Sassuolo'nun çözüm arayışı bu dönemde olmasa bile yaz dönemi için başka bir sonuç doğurabilir" ifadelerini kullandı.

23 yaşındaki futbolcu bu sezon takımında 3 maçta forma şansı bulurken toplam 53 dakika sağda kaldı. Genç futbolcunun sözleşmesinin 30 Haziran 2024'te sona ereceği öğrenildi. Galatasaray Futbolcuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor.