Galatasaray muradına erdi! Fredrik Midtsjö resmen Aslan oldu

TAKİP ET

Galatasaray, Süper Lig'in yeni sezonunun başlamasına Kısa bir süre kala transfer harekatına hız verdi. Geçtiğimiz günlerde Fredrik Midtsjö'yü İstanbul'a getiren sarı-kırmızılı takım bugün resmi açıklamayı yaptı. Midtsjö ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, KAP'a yaptığı açıklamada sözleşmenin detaylarını da paylaştı.

Reklam
Reklam

Yeni sezon hazırlıklarına Okan Buruk yönetiminde ara vermeden devam eden Galatasaray transfer bombalarını da peş peşe patlatıyor. Geçtiğimiz günlerde AZ Alkmaar takımında forma giyen Fredrik Midtsjö'yü Sağlık kontrollerinden geçirmek üzere İstanbul'a getiren sarı-kırmızılı takımda Bugün müjdeli haber geldi. Galatasaray Yıldız futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Cimbom KAP’A yaptığı açıklamada sözleşmenin detaylarını da aktardı.

HER SEZON İÇİN NET 975 BİN EURO ÖDEYECEK

Galatasaray, AZ Alkmaar forması giyen Midtsjö’yü kadrosuna dahil etti. Bugün KAP’A açıklama yapan sarı-kırmızılı takımın, futbolcunun takımına bonservis bedeli olarak 3.5 milyon euro ödediğini bildirdi. Yıldız futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, oyuncuya ise her sezon için net yıllık 975 bin Euro ödeyecek.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Yeni sezon Süper Lig'de başarısız bir dönem geçiren Galatasaray yeni sezonda da aynı sorunlarla karşılaşmak istemiyor. Bu sebeple Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı takım transfer harekâtına vermiş durumda. Galatasaray'ın son transferi ise AZ Alkmaar da forma giyen futbolcu Fredrik Midtsjö oldu. Sarı-kırmızılı takım 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği futbolcuyu 3 yıllığına kadrosuna kattı.