Galatasaray o golcünün transferini bitirdi

TAKİP ET

Galatasaray, Ara transfer çalışmalarına hız verdi. Birçok golcüsünü gerektiği gibi kullanamayan sarı-kırmızılı takım Şimdi de gözünü Almanya'ya çevirdi. 12 Ocak'ta başlayacak olan transfer öncesi sarı-kırmızılı takım o golcünün transferini bitirdi.

Reklam
Reklam

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 17 haftasında kendi evinde Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Bir yandan Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam eden sarı-kırmızılı takımda bir yandan da Ocak ayında başlayacak olan transfer dönemi öncesi ilk transfer gerçekleşiyor.

Gözünü Almanya'ya dikti

Son olarak 2018-2019 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, bu sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyor. O sebeple de takıma yapılacak takviyeler titizlikle değerlendiriliyor. Süper Lig'de oynadığı son 5 maçı kazanan Galatasaray hücum hattına takviye yapmak için şimdiden harekete geçti. Sarı-kırmızılı takımın 12 Ocak'ta başlayacak transfer dönemi başlar başlamaz Almanya’dan golcü getireceği öğrenildi.

Sadece imzaya kaldı

Galatasaray'ın 12 Ocak'ta başlayacak olan transfer döneminde kadrosuna Hertha Berlin forması giyen 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Dodi Lukébakio'yu katmak istediği öğrenildi. Belçikalı futbolcu ile anlaşma aşamasına gelen Galatasaray'ın transfer dönemi başlar başlamaz imza aşamasına geçeceği öğrenildi. Golcü futbolcunun şu anki piyasa değerinin ise 12 milyon euro olduğu açıklandı.