Galatasaray Okan Buruk'u resmen açıkladı! Aslan'dan çok konuşulacak paylaşım

TAKİP ET

Galatasaray, 48 yaşlındaki teknik direktör Okan Buruk ile sözleşme imzaladı. Günlerdir beklenen paylaşım nihayet geldi ve Galatasaray, Okan Buruk ile resmi sözleşme imzaladı. Son olarak Başakşehir'i çalıştıran Buruk, Galatasaray ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

Reklam
Reklam

Galatasaray, 48 yaşlındaki teknik direktör Okan Buruk ile sözleşme imzaladı. Günlerdir beklenen paylaşım nihayet geldi ve Galatasaray, Okan Buruk ile resmi sözleşme imzaladı. Son olarak Başakşehir’i çalıştıran Buruk, Galatasaray ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı. Galatasaray’dan günlerdir beklenen Okan Buruk açıklaması dün gece geldi. Daha önce görüşmelerin başladığı aktarılan teknik direktör Okan Buruk ile resmi sözleşme imzalandı. Galatasaray, Okan Buruk ile anlaşma sağlandığını sosyal medya hesabından Buruk’un birbirinden güzel gollerinin yer aldığı bir videoyu paylaşarak duyurdu İşte detaylar…

Anlaşma Sağlandı

Galatasaray’dan günlerdir beklenen açıklama gece geldi. 48 yaşındaki teknik direktör Okan Bulut ile resmi sözleşme imzalandı. Son olarak Başakşehir’i çalıştıran Buruk ile 1+1 yıllık anlaşma sağlandı. Galatasaray’ın sosyal medya hesabından Buruk’un birbirinden güzel gollerinin yer aldığı bir video paylaşıldı ve ‘Yuvana hoş geldin Okan Buruk’ notu düşüldü.

Detaylar Belli Oldu

Galatasaray ile Okan Buruk arasında anlaşma sağlandı. Galatasaray ile 1+1 yıllık anlaşma imzalayan Okan Buruk’un bu sezon 17 milyon lira, uzatma opsiyonunun kullanılması halinde ise sonraki sezon 20 milyon lira net ücret alacağı belirtildi.

Okan Buruk Kimdir?

19 Ekim 1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Okan Buruk, orta saha mevkiinde forma giymiş eski Türk milli futbolcudur. Henüz 11 yaşındayken Galatasaray’ın altyapısına giren Buruk, 1992 yılında Avrupa Gençler Şampiyonu olan genç milli takımın kaptanlığını üstlendi. 2001 yılında İtalya’nın Internazionale Kulübü ile anlaşma imzaladı. Başarılı futbolcu, Türkiye Milli Futbol Takımı’nın üçüncü olduğu 2002 FIFA Dünya Kupası’nda forma giydi. 2006 FIFA Dünya Kupası elemelerinde Danimarka Milli Futbol Takımı’na attığı goller çok konuşuldu. 2004-2005 sezonu başında Beşiktaş’a transfer olan Buruk, 2006 yılında ise Galatasaray’a geri döndü. 2008 yılında Galatasaray’dan ayrıldı 2009-2010 sezonunun sonunda futbolu bırakmaya karar verdi. 19 Mayıs’ta Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta Türkiye formasıyla dokuzuncu dakikada Emre Aşık ile beraber oyundan çıkarak jübilesini yaptı.