Galatasaray, Rizespor'u evinde konuk ediyor

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçında Galatasaray, Çaykur Rizespor'u evinde konuk ediyor. Sarı kırmızılılar bu maçı kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. İşte maç hakkında bilinmesi gerekenler...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 27. hafta maçında Galatasaray evinde Çaykur Rizespor ile bugün karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de son oynadığı maçta deplasmanda Göztepe’yi 2-1 geriye düşmesine rağmen golcüsü Gomis’in iki penaltı golüyle 3-2 yenerek haftalar süren galibiyet hasretine nokta koyan Galatasaray Çaykur Rizespor ile bu akşam oynayacağı mücadeleyi de kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak ve yeni bir seri başlatma amacında olacak. Futbol severler ise Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak olan Galatasaray Çaykur Rizespor maçı bugün saat 19.00’da Nef Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Galatasaray Çaykur Rizespor maçını Ümit Öztürk yönetecek.
Muhtemel 11'ler
Galatasaray: Pena, Omar, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Pulgar, Berkan, Cicaldau, Emre, Kerem, Gomis
Rizespor: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Selim, Holmen, Eren, Dabo, Gedson, Yusuf, Boldrin, Bolasie, Pohjanpalo

Galatasaray Çaykur Rizespor Süper Lig 27. hafta