Galatasaray seçim sonucu ne zaman açıklanacak? Galatasaray'ın yeni başkanı kim oldu?

TAKİP ET

Galatasaray seçim sonucu ne zaman açıklanacak? Galatasaray'ın yeni başkanı kim oldu? Galatasaray'da yeni başkan kim? Galatasaray Kulübü'nde bugün seçimi heyecanı yaşanıyor. Galatasaray'ın başkanlık seçimlerinde 8862 üye oy kullandı. Oy sayımı sonucunda Galatasaray'ın yeni başkanı belli olacak. Peki Galatasaray'da 11 Haziran 2022 seçim sonucu ne zaman açıklanacak?

Reklam
Reklam

Galatasaray'da milyonlarca taraftarın beklediği başkanlık seçimi bugün yapılıyor. Sabah saatlerinde başlayan seçimlerde 8862 üye oy kullandı. Oy sayımı sonucunda Galatasaray Kulübü'nün yeni başkanı açıklanacak. Şu saatlerde ise taraftarlar heyecanla Galatasaray'ın yeni başkanı kim oldu sorusuna yanıt arıyor. Peki, 11 Haziran Galatasaray seçim sonucu saat kaçta açıklanacak?
 

Galatasaray'da yeni başkan belli oluyor

Galatasaray'da yeni başkan bugün yapılan seçime göre belli olacak. 103 dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul seçimleri Sabah saatlerinde başladı. Galatasaray Kulübü başkanlığı için Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu aday oldu. 11 Haziran saat 10.00'da başlayan seçimlerde toplam 8862 üye oy kullandı. Şimdi ise Galatasaray'ın taraftarları seçim sonucunu merakla takip ediyor. Galatasaray seçim sonucu saat kaçta açıklanır sorusunun yanıtı arama motorunda da en çok araştırılan başlıklar arasında yer alıyor.
 

Galatasaray'ın seçim sonucu saat kaçta açıklanacak?

11 Haziran Cumartesi günü Galatasaray'da 39. başkanın belirleneceği seçimler başladı. Seçimde Eşref Hamamcıoğlu için sarı renkli oy pusulası Dursun Özbek için ise kırmızı renkli oy pusulası kullanıldı. Oy verme işlemi ise saat 15.00'te sona erdi ve oy sayma başladı. Oy sayımı tamamlandıktan sonra Galatasaray'ın yeni başkanı ilan edilecek.
 

Galatasaray'ın yeni başkanı kim oldu? Dursun Özbek mi, Eşref Hamamcıoğlu mu?

Galatasaray'da 39. başkan ve 103. dönem yönetimin belirlenmesi için Genel kurul başkanlık seçimi gündemi ile bugün toplandı. Galatasaray başkanlık seçimi Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret salonunda yapılıyor. Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas görev süreleri boyunca kendilerine destek olanlara teşekkür ederek toplantıyı açısı ve başkan adaylarına da başarılar diledi. Bugün Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek ya da Eşref Hamamcıoğlu olacak.