Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'tan galibiyet sonrası açıklamalar

TAKİP ET

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında karşı karşıya geldiği Antalyaspor'u 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Bu sezon Galatasaray'ın başına geçen Okan Buruk karşılaşmanın ardından maçı değerlendirdi.

Reklam
Reklam

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldiği nokta karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ve 3 puan alarak ayrılmayı Başaran Cimbom'un teknik direktörü Okan Buruk maçın ardından önemli değerlendirmelerde bulundu.

OYUNA HAKİM OLDUĞUMUZ DAKİKALAR VARDI

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada havanın inanılmaz nemli olduğunu ve iki takımında dinlenme ihtiyacı duyduğunu dile getirdi. Maçın çok olsa da geçtiğini ve iki takıma gidip geldiğini belirten Okan Buruk, Muslera'nın çok önemli işler yaptığını söyledi. Karşılaşma sırasında Gomis'i öne almanın işe yaradığını söyleyen Okan Buruk, golünde bu dakikadan sonra geldiğini dile getirdi.

GENİŞ VE KALİTELİ KADRO KURMAYA ÇALIŞIYORUZ

Okan Buruk açıklamasının devamında ise her dakika her oyuncu ihtiyaç olduğunu belirterek geniş ve kaliteli bir kadro kurmak için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Süper Lig'in ilk haftasında 3 puanı almış bir şekilde taraftarın karşısına çıkmanın önemli olduğunu belirten Okan Buruk aynı zamanda taraftarları da kendi evlerinde oynayacakları ilk karşılaşmaya davet etti. Muslera'nın maçtaki performansına da değinen Okan Buruk, çok net pozisyonları kurtardığını belirterek oyunun çok fazla el değiştirdiğini söyledi.