Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'tan Ümraniyespor maçı sonrası açıklama

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Ümraniye spor ile karşı karşıya gelen Galatasaray sahadan 1-0 Galip ayrılmayı başardı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk, galibiyet için mutlu olduklarını belirterek hücum hattına takviye yapmak istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Ümraniye spora 1-0 mağlup etti. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Annesini kaybeden Başkan Dursun Özbek’e başsağlığı diledi. Maç ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Okan Buruk, Maçta çok net gol pozisyonu olduğunu Ancak bunu değerlendiremediklerini belirterek geçen haftanın bıraktığı etkiyi maçın başında atmak da zorluk çektiklerini söyledi. İlk yarının son dakikasına kadar pas hatası ve top kayıpları ile yanlış tercihler yaptıklarını belirten teknik direktör Okan Buruk, kötü oynamalarına rağmen 3-4 pozisyon bulduklarını ifade ederek ikinci yarıda ise bambaşka bir takımın sahada olduğunu dile getirdi.

DEPLASMANDA KAZANMAK GÜZEL

Tek golle de olsa galibiyetle deplasmandan ayrılmayı başardıklarını belirten Okan Buruk, Havadaki nemin zaman zaman oyuncuları üzerinde olumsuz etki yarattığını belirterek buna rağmen kazandıkları için sevinçli olduklarını ifade etti. Genel olarak Galatasaray'ın daha iyi olması gerektiğini belirten Okan Buruk, ikinci yarıda yakalanan telefonun maçın başından itibaren yakalanması gerektiğine dikkat çekti.

HÜCUM HATTINA TAKVİYE GEREKİYOR

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk hücum hattına takviye ihtiyacı olduğunu düşündüğünü de sözlerine eklerken daha yönlü bir oyuncu bulunması halinde transferi gerçekleştireceklerini söyledi.