Galatasaray Trabzonspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 GS - TS youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Galatasaray Trabzonspor maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 GS - TS youtube geniş özeti ve maçın golleri, Galatasaray Trabzonspor özet Bein Sports, GS TS maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray Trabzonspor maçının başlama vuruşu büyük bir heyecanla bekleniyor. Süper Lig’de bu sezon zirveden oldukça uzak kalan ve son maçında sahasında Kasımpaşa’ya 3-1 kaybederek taraftarını bir kez daha düş kırıklığına uğratan Galatasaray Trabzonspor maçını kazanarak beyaz bir sayfa açmayı planlıyor. Öte yandan Süper Lig’de liderliğini sürdüren ve oynadığı son maçta sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor Galatasaray ile oynayacağı zorlu karşılaşmayı kazanarak taraftarına galibiyet hediye etmeyi amaçlıyor. Dev karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Galatasaray Trabzonspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 

Galatasaray Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray Trabzonspor maçı bugün saat 19.00’da Nef Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Galatasaray Trabzonspor Maçı Hakemi Açıklandı 
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray Trabzonspor maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Özgür Yankaya oturacak.
Domenec Torrent’in İlk Ciddi Sınavı
Spor Toto Süper Lig’de bugün Trabzonspor ile sahasında kozlarını paylaşacak olan Galatasaray’da teknik direktör Domenec Torrent ile ilk ciddi sınavını verecek. Tecrübeli teknik adam yaptığı açıklamada her maçın bir final olduğunu ve Galatasaray’ın kalitesine yakışacak bir oyun ortaya koyarak galip gelmek istediklerini ifade etti.
Lider Maçı Disiplinle Kazanacak
Bu akşam Galatasaray deplasmanına çıkacak olan lider Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı maçı taktik disiplinle kazanacaklarına inandığını ifade etti. Ligde lider olsalar da bu yere kolay ulaşmadıklarını söyleyen Avcı Galatasaray maçını çıkış olarak gördüklerini söyledi.
Luyindama, Ömer Bayram ve Yedlin Kart Sınırında
Trabzonspor karşısında bugün zorlu bir mücadele verecek olan Galatasaray’da Luyindama, Ömer Bayram ve Yedlin sarı kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular eğer kart görürlerse haftaya oynanacak olan Alanyaspor maçında sahada yer alamayacak. 
Cimbom Son 11 Maçta Yalnızca 1 Kez Güldü
Spor Toto Süper Lig’de bugün lider Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray oynadığı son 11 maçta sadece Antalyaspor’u mağlup edebildi. Sarı kırmızılılar kendileri adına hayati bir önem taşıyan Trabzonspor maçını kazanarak taraftarından özür dilemek istiyor.
Trabzonspor Cornelius ve Nwakaeme’ye Güveniyor
Süper Lig’de deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak olan Trabzonspor’da gözler Nwakaeme ve Cornelius’da olacak. Son haftalarda takımını yalnız bırakan Nwakaeme’nin Galatasaray’a karşı gösterdiği başarılı performans bordo mavili teknik heyetin beklentisini iyice arttırdı.
Nef Stadyumu Bu Kez Boş
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray Trabzonspor mücadelesine sarı kırmızılı taraftarların ilgisinin az olduğu öğrenildi. Son oynanan derbi maçı olan Fenerbahçe mücadelesinde stadın neredeyse tamamını dolduran sarı kırmızılı taraftarlar Trabzonspor maçında ise o ilgiyi göstermedi ve stadın sadece yarısının dolması bekleniyor. 
Cimbom’da Kaleye Fatih Geçebilir
Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Trabzonspor ile dev bir maça çıkacak olan Galatasaray’da son haftalarda kaleyi koruyan İsmail Çipe gösterdiği kötü performansla taraftarın tepkisini çekiyor. Sarı kırmızılılarda İsmail Çipe’nin yerine Fatih Öztürk’ün Trabzonspor maçına çıkarılabileceği ifade ediliyor. 
Trabzonspor Bu Sezon Derbilerde Kaybetmedi
Spor Toto Süper Lig’de bugün Galatasaray deplasmanında 3 puan kovalayacak olan Trabzonspor bu sezon derbilerdeki başarılı performansıyla göz dolduruyor. Bordo mavili ekip bu sezon sahasında Fenerbahçe’yi 3-1, deplasmanda Beşiktaş’ı 2-1 yenerken, sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı ve hiç yenilmedi.
Galatasaray - Trabzonspor muhtemel 11'ler:
Galatasaray:
 Fatih (İsmail), Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Cicaldau, Berkan, Morutan, Kerem, Halil
Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hugo, Denswil, Puchacz, Berat, Dorukhan, Visca, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius
Galatasaray Trabzonspor maç özeti için tıklayınız

GS - TS youtube geniş özeti Galatasaray Trabzonspor özet Bein Sports GS TS maçı özeti Spor Toto Süper Lig Galatasaray Trabzonspor