Galatasaray Trabzonspor maçı Beinsports, Beinconnect tek maç nasıl satın alınır? GS - TS maçı saat kaçta, hangi kanalda?

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasının en önemli maçında Galatasaray Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Bu dev derbi öncesi insanlar Galatasaray Trabzonspor maçı Beinsports, Beinconnect tek maç nasıl satın alınır? GS - TS maçı saat kaçta, hangi kanalda? sorularını internet üzerinden araştırıyor. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de 23. haftanın en önemli maçı bugün oynanacak. Dev maçta Galatasaray Trabzonspor ile bugün sahasında karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de bu sezon oldukça kötü bir performans gösteren ve son oynadığı maçta sahasında Kasımpaşa’ya 3-1’lik skorla boyun eğen Galatasaray Trabzonspor karşısına mutlak 3 puan almak için çıkacak. Öte yandan Süper Lig’de geçen hafta son dakikaları büyük heyecana sahne olan maçta Giresunspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Trabzonspor ise Galatasaray mücadelesini kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı amaçlıyor. Futbol severler ise  ‘’Galatasaray Trabzonspor maçı Beinsports, Beinconnect tek maç nasıl satın alınır? GS - TS maçı saat kaçta, hangi kanalda?’’ sorularının yanıtlarını bulmak için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 

Galatasaray Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray Trabzonspor maçı bugün saat 19.00’da Nef Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Galatasaray Trabzonspor Maçı Hakemi Açıklandı 
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray Trabzonspor maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Özgür Yankaya oturacak.
Cimbom Son 11 Maçta Yalnızca 1 Kez Güldü
Spor Toto Süper Lig’de bugün lider Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray oynadığı son 11 maçta sadece Antalyaspor’u mağlup edebildi. Sarı kırmızılılar kendileri adına hayati bir önem taşıyan Trabzonspor maçını kazanarak taraftarından özür dilemek istiyor.
Trabzonspor Cornelius ve Nwakaeme’ye Güveniyor
Süper Lig’de deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak olan Trabzonspor’da gözler Nwakaeme ve Cornelius’da olacak. Son haftalarda takımını yalnız bırakan Nwakaeme’nin Galatasaray’a karşı gösterdiği başarılı performans bordo mavili teknik heyetin beklentisini iyice arttırdı.
Nef Stadyumu Bu Kez Boş
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray Trabzonspor mücadelesine sarı kırmızılı taraftarların ilgisinin az olduğu öğrenildi. Son oynanan derbi maçı olan Fenerbahçe mücadelesinde stadın neredeyse tamamını dolduran sarı kırmızılı taraftarlar Trabzonspor maçında ise o ilgiyi göstermedi ve stadın sadece yarısının dolması bekleniyor. 
Galatasaray - Trabzonspor muhtemel 11'ler:
Galatasaray:
 Fatih (İsmail), Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Cicaldau, Berkan, Morutan, Kerem, Halil
Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hugo, Denswil, Puchacz, Berat, Dorukhan, Visca, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius
Bein Sports Tek Maç Nasıl Satın Alınır?
Galatasaray Trabzonspor maçının heyecanını yaşayan futbol severler için Bein Sports tek maçlık satın alma seçeneğini sundu. Bu dev maçı Bein Sports üzerinden takip etmek isteyen taraftarlar Beni Sports tek maç satın alma işlemlerini öğrenmeye çalışıyor. 
Bein Sports üzerinden dev karşılaşmayı izlemek isteyen futbol severler Digiturk’teki 204, 205 ve 277 numaralı kanallar üzerinden tek maç satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirler.
Bein Sports tek maç satın almak için tıklayınız
Galatasaray Trabzonspor Maçını Şifresiz Yayınlayan Kanallar
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray Trabzonspor derbisini şifresiz olarak izlemek isteyen futbol severler internet üzerinden derbiyi şifresiz olarak yayınlayan kanalları araştırıyor. İşte Galatasaray Trabzonspor maçını şifresiz yayınlayan kanallar:
Bein Connect France
Bein Sports France 3 HD
Bein Sports France 8 HD
Digiturk 4k HD
K Sports 2 HD Kosova
Look Sport ro 1
Sport 2 SVK
SportKlub 2 Slovenia
SportKlub 2 Crotia
SportKlub 2 Serbia
CBC Sport, 
SONY TEN 1, 
Sony LIV, 
SONY TEN 1 HD, 
BT Sport Live, 
BT Sport ESPN,
NOW TV, 
SKY Go Italia, 
Sky Sport Football, 
Sky Calcio 3, 
K-SPORT 2, 
Tring Sport 2,
Sky Sport UHD, 
Sky Sport 2/HD, 
Sky Go,
MAX Sport 2, 
Planet Sport 2, 
TVPlay Sports, 
TVPlay SportsX, 
C More Suomi, 
Viasat Ultra HD, 
C More Sport 2, 
RMC Sport 2, 
RMC Sport en direct, 
662 Sports 2, 
602 HD Sports 2,
SPOTV ON 2, 
KSPORT 2, 
ELTA Sports 1, 
B/R Live.

 

Galatasaray Trabzonspor maçı Beinsports GS - TS maçı saat kaçta GS - TS maçı Galatasaray Trabzonspor Spor Toto Süper Lig