Galatasaray Trabzonspor maçı radyodan canlı dinle – GS TS maçı TRT Radyo 1 canlı radyo yayını

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Galatasaray Trabzonspor'u konuk edecek. Dev derbi öncesi futbol severler maçı canlı olarak radyodan dinleyerek takip edebilecek. Bu nedenle insanlar internet üzerinden Galatasaray Trabzonspor maçı radyodan canlı dinle – GS TS maçı TRT Radyo 1 canlı radyo yayını terimlerini araştırıyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasının en önemli karşılaşmasında Galatasaray Trabzonspor ile bugün sahasında kozlarını paylaşacak. Süper Lig’de geçen hafta sahasında Kasımpaşa’ya 3-1 kaybederek taraftarını bir kez daha üzen Galatasaray Trabzonspor karşısında galip gelerek taraftarı ile arasında beyaz sayfa açmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de oynadığı son maçta sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor Galatasaray karşısında kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. Futbol severler ise Galatasaray Trabzonspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 

Galatasaray Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray Trabzonspor maçı bugün saat 19.00’da Nef Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Galatasaray Trabzonspor Maçı Hakemi Açıklandı 
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray Trabzonspor maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Özgür Yankaya oturacak.
Cimbom’da Kaleye Fatih Geçebilir
Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Trabzonspor ile dev bir maça çıkacak olan Galatasaray’da son haftalarda kaleyi koruyan İsmail Çipe gösterdiği kötü performansla taraftarın tepkisini çekiyor. Sarı kırmızılılarda İsmail Çipe’nin yerine Fatih Öztürk’ün Trabzonspor maçına çıkarılabileceği ifade ediliyor. 
Trabzonspor Bu Sezon Derbilerde Kaybetmedi
Spor Toto Süper Lig’de bugün Galatasaray deplasmanında 3 puan kovalayacak olan Trabzonspor bu sezon derbilerdeki başarılı performansıyla göz dolduruyor. Bordo mavili ekip bu sezon sahasında Fenerbahçe’yi 3-1, deplasmanda Beşiktaş’ı 2-1 yenerken, sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı ve hiç yenilmedi.
Nef Stadyumu Bu Kez Boş
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray Trabzonspor mücadelesine sarı kırmızılı taraftarların ilgisinin az olduğu öğrenildi. Son oynanan derbi maçı olan Fenerbahçe mücadelesinde stadın neredeyse tamamını dolduran sarı kırmızılı taraftarlar Trabzonspor maçında ise o ilgiyi göstermedi ve stadın sadece yarısının dolması bekleniyor. 
Galatasaray - Trabzonspor muhtemel 11'ler:
Galatasaray: 
Fatih (İsmail), Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Cicaldau, Berkan, Morutan, Kerem, Halil
Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hugo, Denswil, Puchacz, Berat, Dorukhan, Visca, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius
Galatasaray Trabzonspor Maçı Radyo Dinle
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan dev maçta Galatasaray Trabzonspor ile  bugün saat 19.00’da Nef  Stadyumu’nda karışılacak. Galatasaray Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı çeşitli sebeplerden dolayı Bein Sports 1 üzerinden izleyemeyecek olan futbol severler TRT 1 Radyo üzerinden de dev derbiyi canlı olarak takip edebilecek. Galatasaray Trabzonspor maçı maç saatinden itibaren TRT 1 Radyo üzerinden canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
GS TS maçı TRT Radyo 1 canlı radyo yayını için tıklayınız

Galatasaray Trabzonspor GS TS maçı TRT Radyo 1 canlı radyo yayını Spor Toto Süper Lig