Galatasaray transfer haberleri! Bomba isimler geliyor

TAKİP ET

Kötü bir sezon geçiren sarı-kırmızılılarda şimdilerde transfer gündemi yer alıyor. Başkanlık seçimi öncesinde taraftarı heyecanlandıran transfer iddiaları gündeme bomba gibi düşerken takımdan ayrılacağı iddia edilen bazı futbolcuların isimleri de gündeme geldi.

Reklam
Reklam

Kötü bir sezon geçiren sarı-kırmızılılarda şimdilerde transfer gündemi yer alıyor. Başkanlık seçimi öncesinde taraftarı heyecanlandıran transfer iddiaları gündeme bomba gibi düşerken takımdan ayrılacağı iddia edilen bazı futbolcuların isimleri de gündeme geldi. Galatasaray’da başkanlık seçimine doğru heyecanlı bekleyiş sürerken başkan adayları ise bir yandan transfer çalışmalarına başladı. Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan isimler de belli olmaya başladı. İşte detaylar…

Galatasaray’da Seçime Doğru

Süper Lig tarihinin en kötü sezonunu yaşayan ve oldukça zorlu günlerden geçen Galatasaray’da başkanlık seçimine doğru heyecan giderek artıyor. 30 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan seçimde Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk başkanlık için yarışacak. 


Galatasaray’da Transfer Heyecanı

Nisan sonunda yapılacak olan başkanlık seçimi için meraklı bekleyiş devam ederken seçimin hemen ardından ise transfer için kollar sıvanacak. Bu süreçte Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği isimler belli olmaya başladı. Galatasaray’ın transfer sürecinde genel olarak bonservisi elinde olan futbolculara yöneleceği belirtiliyor. Sarı-kırmızılıların ilgilendiği isimler arasında Axel Witsel, Jean Michael Seri, Jason Denayer, Mohamed Elneny, Henry Onyekuru ve Kazımcan Karataş yer alıyor.