Galatasaray, Türkiye Kupası'na kendi evinde veda etti!

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupası'nın 5'inci tur mücadelesinde Galatasaray, Altaş Denizlispor'u kendi sahasında ağırladı. Çekişmeli geçen maç 3-3 lük beraberlikle bitince maçta uzatmalar sonrası penaltılara gidildi. Penaltılarda başarısız kalan Galatasaray, kupa finaline veda etmek zorunda kaldı.

Reklam
Reklam

Bu akşam saat 21.00'da NEF stadyumunda nefes kesen bir mücadele gerçekleştirildi. Ziraat Türkiye Kupası'nın 5'inci tur mücadelesi için Altaş Denizlispor'u kendi sahasında ağırlayan Galatasaray, sahadan mağlup olarak yarıldı.


Oldukça çekişmeli ve bol gollü geçen karşılaşmada maçın normal süresi 3-3'lük beraberlikle sonuçlanırken karşılaşmada uzatmalar gidilme kararı alındı. Uzatma dakikalarında her iki takımdan gol sesi çıkmadı ve karşılaşma penaltı atışlarına bırakıldı.


Penaltı atışlarına başlayan iki takımdan Denizlispor, Galatasaray karşısında 9-8'lik bir üstünlük sağladı ve turnuvanın son 16 turuna adını yazdırdı. Galatasaray ise kendi sahasında penaltılardan kaybettiği maçla birlikte turnuvaya veda etmek zorunda kaldı.



 

galatasaray denizlispor maç sonucu Ziraat Türkiye Kupası