Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer etmek için savaştığı futbolcu kim?

TAKİP ET

İki ezeli ekip bir futbolcu için savaşta. Türkiye'nin iki önde gelen ismi Galatasaray ve Fenerbahçe, aynı futbolcuyu kadrosuna almak için uğraşıyor. O futbolcu kim? İşte ayrıntılar…

Reklam
Reklam

Fenerbahçe, sezona yeni teknik direktörü Jorge Jesus ile iddialı bir giriş yaparken transfer çalışmalarını da sürdürmeye devam ediyor.

Dün Brezilyalı Lincoln Henrique’yi İstanbul’a davet eden Fenerbahçe bu doğrultuda hiç hızını kesmiyor.

Jorge Jesus etkeni

Bu sezon için Portekiz ligi takımlarından olan Braga’da forma giyen 23 yaşındaki futbolcu Diogo Leite ile ilgilenen Fenerbahçe, transfere kesin gözüyle bakıyor.

Özellikle ünlü teknik direktör Jorge Jesus nedeniyle Leite, Fenerbahçe’de forma giymeye oldukça istekli. Leite’yi Jesus’un Portekiz’den tanıdığı ve bu transfere olumlu baktığı öğrenildi.

Diogo Leite’in maliyeti

Diogo Letie için Porto, 7 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiğini söyledi. Fenerbahçe ise bu teklife sıcak bakmadığından kiralama formülünü kullanmayı düşünüyor.

Porto kulübüne herhangi bir kiralama bedeli Fenerbahçe’den ödenmeyecek.



Diogo Letie’in ise yıllık maliyeti 750 bin Euro.

Braga’da bu sezon 34 maça çıkan Diogo Leite’in Porta ile 2024 yılında sözleşmesi bitecek.

Galatasaray rakip

Galatasaray’ın, stoper mevkiinde yaşadığı sıkıntı nedeniyle Diogo Leite’yi kiralamak istediği biliniyor. Ancak Sarı Kırmızı takımın henüz futbolcu ile resmi görüşme gerçekleştirmediği de bilinenler arasında.