Galatasaray yabancı transferine ağırlık verdi! 3 uçak birden inecek

TAKİP ET

Yeni başkan Dursun Özbek ile yeni sezona bomba gibi hazırlanmaya devam eden Galatasaray'da Geçtiğimiz günlerde Abdülkerim Bardakçı ve Kazımcan Karataş transferleri büyük ses getirmişti. Ancak yabancı transferi ile ilgili herhangi bir adım atmayan Galatasaray bugün beklenen hamleyi yaptı. Alınan bilgiye göre sarı-kırmızılı takım 3 yıldız futbolcuyu İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Galatasaray, son günlerde yaptığı yavru futbolcu transferleri ile çok konuşulurken henüz yabancı futbolcu konusunda herhangi bir somut adım atmamıştı. Sarı-kırmızılı takımın yabancı transferi konusunda yapacağı hamleler merakla takip ediliyordu. Dursun Özbek yönetimindeki Galatasaray'ın 3 yıldız futbolcu İstanbul'a getirmeye hazırlandığı öğrenildi. Takıma 6, 8 ve 10 numara Aramaya devam eden Galatasaray, Önümüzdeki günlerde bu konuda transferlerini duyurmayı planlıyor.

Orta sahaya takviyeler yapılacak

Galatasaray'da Geride bıraktığımız sezonda en çok sorun orta saha bölgesinde yaşanmıştı. Yeni sezonda da aynı problemle karşı karşıya kalmak istemeyen sarı-kırmızılı takım önümüzdeki günlerde çifte transferle bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon orta saha futbolcularından istediği verimi alamayan Galatasaray şu ana kadar yerli futbolcu transferinde Abdülkerim Bardakçı ve kazımcan Karataş ı kadrosuna katarak büyük yankı uyandırmıştı.

Yabancı transferi için adım atılıyor

Ancak hala on numara bulamayan Galatasaray'da bu mevki için Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Pedro düşünülüyor. Cagliari forması ile geçtiğimiz sezon 38 karşılaşmaya Joao Pedro Başarılı bir sezon geçirmiş 13 gol ve 4 asistle oynamıştı. Galatasaray'ın Yıldız futbolcu ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenilirken Kulübü ile görüşmelerinde sürdüğü iddia edildi.

Orta sahanın yanı sıra forvet içinde arayışlarına devam eden sarı-kırmızılı takımda forvete düşünülen isim ise Norveçli Erik Botheim olmuştu. Ancak bu futbolcu da beklenen gelişmeler yaşanmadı ve genç futbolcunun bugün Salernitana'ya imza atması bekleniyor.