Galatasaray zaferle, Alanyaspor mağlubiyetle ayrıldı

TAKİP ET

Süper Lig'de aradan sonra hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken Galatasaray – Alanyaspor karşılaşması yaşandı. Galatasaray 4-2 Alanyaspor'u yendi.

Reklam
Reklam

Kahramanmaraş depreminden sonra Süper Lig’de maçlar ertelenmişti. Kulüpler artık hazırlıklarını sürdürüyor ve yapılan Galatasaray – Alanyaspor maçının da gelirleri depremzedelere bağışlanmak üzere planlandı. Karşılaşmanın yapıldığı yer ise Kırbıyık Holding Stadyumu oldu. Alanyaspor 4 – 2 yenildi.

Galatasaray’ın golleri ise arka arkaya geldi. Karşılaşmanın 31. dakikasında Milot Rashica, Barış Alper Yılmaz 69. dakikasında, Berkan Kutlu 77 ve 90+2’lerde ise Zaniolo’dan goller geldi. Alanyaspor takımında ise 17. ve 90. dakikada Ivan Cavaleiro ile Eduardo’dan goller geldi.

Galatasaray – Alanyaspor ilk 11’ler

Alanyaspor ilk 11: Pereira, Runarsson, Fatih Aksoy, Furkan Bayır, Umut Güneş, Balkovec, Efecan Karaca, Efkan Bekiroğlu, Koulouris, Cavaleiro oldu.

Galatasaray ilk 11: Dubois, Okan Kocuk, Nelsson, Kazımcan Karataş, Abdülkerim Bardakcı, Torreira, Midtsjö, Rashica, Yusuf Demir, Yunus Akgün, Icardi.

Yeni transfer olan Nicolo Zaniolo ise Galatasaray’ın yedek kulübesinde oturdu.