Galatasaraylı Christian Luyindama'ya şok! Lüks cipi, yeddiemin otoparkına alındı

TAKİP ET

Galatasaray'da oynayan Christian Luyindama'nın sahibi olduğu lüks cipine el konularak yeddiemin otoparkına çekildi.

Reklam
Reklam

Galatasaray'ın defans oyuncularından Christian Luyindama, lüks cipi ile ilgili bir şok yaşadı. Yıldız oyuncunun Range Rover marka cipinin gümrükten son çıkartılma tarihinde bir geçme söz konusu olduğu anlaşıldı ve araç yeddiemin otoparkına çektirildi.

22 Kasım günü otoyolda devriye görevi yapan polis ekipleri akşam saat 19.00 sularında Okmeydanı yol ayrımında park edilmiş 1 VER 764 plakalı bir cip fark etti. Gri renkli olan Range Rover marka lüks cipin emniyet şeridinde durması ekipler tarafından şüpheli olarak değerlendirildi. Aracın yanına gelen polisler aracın içinde bir kişi oturduğunu gördü ve yaptıkları kontrollerde bu kişinin Galatasaray'da oynayan futbolcu Christian Luyindama olduğu anlaşıldı.



Polisler, Luyindama'nın kimliğini ve aracın evraklarını kontrol ettikten sonra cipin gümrük kayıtlarına göre 22 Ocak 2021’de ülke dışına çıkması gerektiği anlaşıldı. Gümrük tarihi geçmesi nedeniyle ülkede kaçak konumuna düşen lüks cip, polis ekipleri tarafından yeddiemin otoparkına çektirildi.

Yıldız oyuncu Luyindama’ya ise yönetmeliğe göre kural, yasak, zorunluluk yükümlülüklerine uymaması nedeniyle 144 TL para cezası uygulandı.

 

galatasaray Christian Luyindama cipine el konuldu yeddiemin otoparkı