Galatasaraylıları üzen haber! Samsunspor ile yoluna devam edecek!

TAKİP ET

Milli takımda ve Galatasaray'da her zaman Fatih Terim'in yardımcılığını yapmakta olan Levent Şahin'den şok eden karar. Fatih Terim'in Galatasaray'a yeniden döneceğinin konuşulmasının ardından Levent Şahin cephesinde flaş gelişme yaşandı. Detaylar haberimizin devamında…

Reklam
Reklam

Milli takımda ve Galatasaray’da her zaman Fatih Terim’in yardımcılığını yapmakta olan Levent Şahin’den şok edici karar. Fatih Terim’in Galatasaray’a yeniden döneceğinin konuşulmasından sonra tecrübeli Levent Şahin’in yeniden Fatih Terim’in yanında yer alması bekleniyordu. Fakat Levent Şahin’den şok eden adım geldi. Levent Şahin bu kez rotasını başka bir yöne çevirdi. Levent Şahin, TFF 1. Lig takımı olan Samsunspor’un teknik direktörü olmaya adım attı.

Galatasaray taraftarları yeniden Fatih Terim’in teknik direktör olmasını beklerken şok eden bir gelişme oldu. Uzun yıllardır Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Levent Şahin’in Samsunspor teknik direktörlüğüne geçmesi Galatasaraylıları üzdü. Levent Şahin’in Samsunspor teknik direktörlüğüne geçmesi Fatih Terim’in Galatarasay’a dönmeyeceğini düşündürttü.
 

Rota Levent Şahin’de


Çağdaş Atan ile daha önceden anlaşma sağlayıp, sözleşme imzalamamış olan Karadeniz ekibinde bu kez rota Levent Şahin’de oldu. Milli Takım ve Galatasaray’da Fatih Terim’in yardımcısı olan ve Adanaspor’da teknik direktörlük görevi yapmış olan tecrübeli Levent Şahin, Samsunspor ile görüşme aşamasında.
 

Resmi anlaşma bekleniyor


Şuanda yapılan görüşmeler iki taraf için de  olarak olumlu seyrediyor. Önümüzde ki hafta taraflar yeniden bir arada olacak. Yapılacak görüşmenin sonrasında resmi bir anlaşma sağlanacağı bekleniyor.