Gamze Özer öldü mü? Sihirli Annem ve Acemi Cadı senaritsi Gamze Özer vefat etti

TAKİP ET

Bir döneme damga vuran yapımlar arasında olan Sihirli Annem ve Acemi Cadı senaristlerinden Gamze Özer'in vefat haberi herkesi üzdü. Bir dönem küçük büyük herkesin severek izlediği Sihirli Annem dizisi günümüzde Exxen platformunda yayın hayatına devam ederken dizinin yaratıcısı ve senaristi Gamze Özer'in bugün vefat haberi ulaştı.

Reklam
Reklam

Bir döneme damga vuran yapımlar arasında olan Sihirli Annem ve Acemi Cadı senaristlerinden Gamze Özer’in vefat haberi herkesi üzdü. Bir dönem küçük büyük herkesin severek izlediği Sihirli Annem dizisi günümüzde Exxen platformunda yayın hayatına devam ederken dizinin yaratıcısı ve senaristi Gamze Özer’in bugün vefat haberi ulaştı. Gündemin ilk sıralarına yerleşen gamze Özer’in vefatı günün en çok konuşulan konusu oldu. Dün akşam saatlerinde vefat ettiği öğrenilen senaristin ölüm sebebi merak ediliyor. Özer’in herhangi bir hastalığı mı vardı neden öldüğü merak ediliyor. Acı haberin ardından Özer’in ailesi büyük bir üzüntü yaşarken sosyal medyadan da konuyla ilgili çok sayıda yorum geldi. 

Vefat Etti

Bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem dizisyle adından söz ettiren Gamze Özer'den sevenlerini üzen bir haber geldi. Özer'in neden vefat ettiği, herhangi bir hastalığı olup olmadığı merak ediliyor. Sosyal medyada da gündem olan vefat haberi herkesi yasa boğdu. Konuyla ilgili yorum yapan sosyal medya kullanıcıları 'Artık Sihirli Annem öksüz kaldı' şeklinde yorumlar geldi. 47 yaşında olan Gamze Özer, hayata gözlerini yumdu.

Gamze Özer Kimdir?

1975 yılında dünyaya gelen Gamze Özer, şarkı sözü yazarı, gazeteci, senarist, oyuncu ve yönetmendir. İzmir'de dünyaya gelen ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 1991-1992 yılları arasında tiyatro oyuncusu olarak kariyerine başlayan Özer, 1994 yılında köşe yazarı olarak kariyerine devam etti. 1997 yılında İstanbul'a taşınan Özer, burada senaryo yazmaya başladı ve çok sayıda ödülün sahibi oldu. Sihirli Annem 2021, Sihirli Annem sinema filmi, Nefes, Maskeli Balo, Hanımın Çiftliği, Annem, Acemi Cadı ve Kınalı Kar gibi çok sayıda dizinin senaristliğini yaptı. 47 yaşındaki senarist 25 Haziran 2022 tarihinde hayata gözlerini yumdu.