Garanti Bankası 10 Bin TL Nakit Verecek! Başvurunuzu Yapın Anında Bu Ödemeden Yararlanın

TAKİP ET

Son dakika Garanti Bankası 10 Bin TL ödeme verecek. İhtiyaç kredisi olarak Garanti Bankası tarafından verilen bu krediler vatandaşların T.C. Kimlik numarasına göre hesaplara yatırılmaktadır.

Reklam
Reklam

Peki nasıl başvuru yapılır? Koşullar neler? Faiz oranları ve geri ödeme planı nasıl? Ayrıntılar haberimizin devamında sizlerle...

Garanti Bankası 10 Bin TL kredi başvurunuza anında onay veriyor. Mini kredi adı ile sunulan bu kredide müşterilerin T.C. Kimlik numaraları dikkate alınarak ödemeler gerçekleştirilecek. Garanti Bankası, resmi sayfasından ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olanlar için başlattığı kredi kampanyasında 10 bin TL'ye kadar gelir belgesiz ve düşük faiz oranı ile kredi kullandıracağını duyurdu.

Garanti Bankası Kredi Ayrıntılarını Duyurdu!

Garanti Bankası cazip kredi kampanyasını müşterilerine duyurdu! Garanti BBVA üzerinden başvuru işlemlerini yaparak, kredi almak istiyorsanız sizde bu bankanın kredi koşullarına uygun olmanız gerekiyor. Bu bankanın bir diğer özelliği de vatandaşların kredi notuna göre, faiz oranlarından faydalanarak kredi fırsatı sunmaktadır. Sizlerde Garanti BBVA resmi sayfası üzerinden ayrıntıları inceleyebilirsiniz.

Bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen müşteriler, resmi internet sayfasından işlemlerini yaparak, anında kredi çekebiliyor. Bankanın resmi sayfasına girikten sonra ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurmanız halinde gelir belgesiz olarak kimlik belgeniz ile başvurduğunuz krediye onay alabileceksiniz. Banka müşterilerine her geçen gün yeni bir kredi kampanyası düzenlemeye ve çok cazip faiz oranları, geri ödemede sağlanan kolaylıklar ile sunuyor. 

Garanti Bankası Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA bankasında hesabı bulunan müşteriler şubeye gitmeden bankanın resmi internet bankacılığı aracılığıyla diledikleri an başvuru işlemini yapabilecek ve bu krediden faydalanabilecekler. Bireysel ihtiyaç kredisi başvurusu, Garanti BBVA şubelerinden yapacak olan kişilerin sigortalı olarak çalışma hayatında olmaları ve bu işyerlerinde minimum 3 ay boyunca çalışıyor olmaları gerekmektedir.

Bankanın düşük faiz oranları ile sunduğu kredi kampanyasına katılım sağlamak isteyen vatandaşların kredi puanı 1500 ve üzerinde olmalıdır. Bu koşulları sağlayan vatandaşlar Garanti BBVA resmi internet sayfası üzerinden, müşteri hizmetlerinden, mobil bankacılıktan ya da bizzat Garanti Bankası şubelerinden kredi başvurusunu yapabilecek. Başvurunuz kısa bir değerlendirmenin ardından sonuçlanacaktır. Olumlu sonuç almanız halinde belirttiğiniz banka hesabına çektiğiniz kredi tutarı kadar nakit anında aktarılır ve aktarılan bu nakiti kullanmaya başlayabilirsiniz.