Garanti Bankası temassız ödeme çalışmıyor

TAKİP ET

Garanti temassız ödeme çalışmıyor sorusu gündem oldu. Garanti Bankası kredi kartı kullanıcıları temassız ödeme sorunu nasıl çözülür sorusunu araştırıyor.

Reklam
Reklam

Garanti Bankası müşterileri kartlarının temassız ödeme özelliğinin çalışmadığı yönünde ifadeler kullanıyor. Sosyal medya ve sitelerde garanti temassız çalışmıyor şeklinde çok sayıda yorum yapıldı.

Son yıllarda özellikle pandemi sürecinde kredi kartlarında kullanılan temassız ödeme özelliği kullanımı giderek artmıştı. Birçok banka kartlarına temassız ödeme özelliği getirmişti.

Garanti temassız kart açma

Garanti Bankası kredi kartlarında temassız ödeme özelliği bulunuyor. Bu özelliği isteğe bağlı olarak açabilirsiniz. Temassız ödeme özelliğini açmak için 444 0 333 numaralı hattı arayarak başvuru yapabilir veya mobil bankacılık uygulaması üzerinden açabilirsiniz.

Kredi kartlarının temassız ödeme limiti bulunur.1 Şubat'tan itibaren geçerli olmak üzere 500 Türk Lirası olarak yeniden güncellenmesine karar verdi

Temassız ödeme özelliği isteğe bağlı olarak açıldığı gibi sonradan da kapatılabilir. Aynı şekilde 444 0 333 numaralı hat veya mobil bankacılık üzerinden temassız ödeme özelliği kapatılıyor.

Garanti temassız çalışmıyor

Kartın temassız özelliği çalışmıyorsa bunun birkaç farklı yolu vardır. Bu yollardan ilki kartın üzerinden yer alan ve temassız ödeme imkanı sağlayan çipin bozulmasıdır. Bunun dışında kullanılan pos cihazında da sorun olabilir. Bu iki sorunun dışında kartın günlük kullanım limiti de dolmuş olabilir. Bu üç sorun yok ise Garanti Bankası müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alınmalıdır.

 

garanti temassız ödeme garanti temassız ödeme limiti garanti temassız ödeme nasıl yapılır garanti temassız ödeme telefon garanti temassız ödeme iphone