Garanti BBVA ve İki Diğer Bankadan Cazip Kredi Fırsatı! Başvuran Anında Onay Alıyor

TAKİP ET

Üç banka 15 bin TL nakit desteği sunacağını duyurdu! Nakit ihtiyacı olanlar bu bankalara başvuru yaparak kefilsiz olarak kredi alabilecekler. Ekonomi piyasasında ortaya çıkan ani yükseliş sebebiyle gündelik yaşamda yüksek oranlı zam şeklinde yansımalar meydana geldi. Vatandaşlar bu süreçte en uygun kredi avantajlarını inceleyerek kredi başvurusunda bulunuyor. 3 Banka peş peşe cazip kredi fırsatını duyurdu. Peki nasıl başvuru yapılır? Kredi ayrıntıları neler? Başvuru koşulları neler? Detaylar haberimizin devamında sizlerle...

Yeni kredi kampanya haberleri Türkiye Ekonomi Bankası, Türkiye İş Bankası ve Garanti Bankası tarafından duyuruldu. Banka şubelerine gitmenize gerek kalmadan evrak ibrazında bulunmadan başvuru işlemlerini yapabileceksiniz. Bankalar belirli tarih aralığında vatandaşlara pek çok avantajla kredi paketi düzenliyor ve kullandırıyor. Nakit ihtiyacıyla karşı karşıya kalan kişilerin ilk başvurdukları adres bankalar oluyor. Bu kapsamda 3 banka çok cazip bir kredi kampanyası düzenlediğini ve kullandırmaya başladığını duyurdu.

İş Bankası 15 Bin TL İhtiyaç Kredisi Ayrıntıları

İş Bankası üzerinden 15 bin TL faizsiz ve kefilsiz ihtiyaç kredisi çekebileceğiniz gibi 15 bin TL'lik faizli ve kefil şartı ile 12 aylık taksit fırsatlarıyla kredi imkanı tanınmaktadır. Ayrıntılı bilgiye İş Bankası resmi sayfasından ulaşabilirsiniz. Başvuruda bulunmak için İş Bankası resmi internet adresine girebilir, mobil bankacılık üzerinden işlemlerinizi yapabilir, müşteri hizmetlerini arayabilir ya da bizzat size en yakın Türkiye İş Bankası şubesine giderek başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. İŞ CEP uygulaması üzerinden de krediye başvuruda bulunmak mümkün.

TEB 15 Bin TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Türkiye Ekonomi bankası %1.80 faiz oranıyla 15 bin TL tutarında ihtiyaç kredisinin 12 aylık vade fırsatı ile alınması halinde bankaya her ay düzenli bir şekilde 980 TL taksit ödemesi yapılacağını belirtti. TEB üzerinden kredi başvurusunda bulunmak için müşteri hizmetlerini arayabilir, mobil bankacılık sistemine giriş yapabilir, resmi sayfasından işlemlerinizi yapabilir ya da bizzat şubelerden rahatlıkla başvurularınızı tamamlayabilirsiniz.

Garanti Bankası 15 Bin TL Cazip Kredi Fırsatı

Garanti Bankası üzerinden 15 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar %1.80 faiz oranından faydalanacak. Geri ödenecek taksit tutarı 1.530 TL olarak belirlendi. Garanti Bankası üzerinden kısa mesaj ile başvuruda bulunmak için KREDİ TC Kimlik numaranızı yazdıktan sonra 3340 numarasına bu mesajı iletmeniz yeterli olmaktadır. Garanti BBVA 10 Bin TL ve 15 bin TL arasında ihtiyaç kredisinin çekilmesi açısından öncelikli olarak banka şubelerine müracaat edilebildiği gibi banka şubesine gitmek istemeyenler için mobil bankacılıktan başvuru taleplerini almaktadır.