Gavi kimdir? Gavi kaç yaşında? Gavi'nin annesi kim? Gavi annesinin adı ne?

TAKİP ET

Dünyaca ünlü genç futbolcu Gavi, gündemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Hem spor hem de magazin gündemine bomba gibi düşen genç yıldızla ilgili merak edilenler araştırılıyor. Shakira ve Pique haberlerinin ardından gündeme gelen Gavi'nin hayatı merak konusu oldu. Gavi, sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ederken genç yıldız hakkındaki araştırmalar sürüyor.

Reklam
Reklam

Dünyaca ünlü genç futbolcu Gavi, gündemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Hem spor hem de magazin gündemine bomba gibi düşen genç yıldızla ilgili merak edilenler araştırılıyor. Shakira ve Pique haberlerinin ardından gündeme gelen Gavi’nin hayatı merak konusu oldu. Gavi, sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ederken genç yıldız hakkındaki araştırmalar sürüyor. Shakira ve Pique arasındaki aldatma iddiasının ardından dünyaca ünlü genç futbolcu Gavi, spor ve magazin manşetlerinde en üst sırada yer almaya başladı. Pique’nin sevgilisi Shakira’yı Gavi’nin annesiyle aldattığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki, Gavi kimdir? Gavi kaç yaşında? Gavi’nin annesi kim? Gavi hangi takımda oynuyor? İşte tüm merak edilenler…

Gavi Kimdir?

Pablo Martin Paez Gavira, 5 Ağustos 2004 yılında İspanya’da dünyaya geldi. 17 yaşında olan ve Barcelona’da forma giyen genç yıldız, merkez orta saha oyuncusudur. İspanya’ya 15 yaş altı ve 16 yaş altı seviyesinde temsil eden Gavi, futbol kariyerine 2014 yılında Real Betis’in altyapısında başladı. 




Gavi’nin Annesi Kim?

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ve futbolcu sevgilisi Gerard Pique hakkında çıkan aldatma iddiaları medyanın gündemine bomba gibi düştü. İspanyol yayın organı El Periodico, Pique’nin Shakira’yı aldattığını iddia etti. İddialara göre Pique’nin ilişki yaşadığı kadın, Barcelona’da forma giyen genç futbolcu Gavi’nin annesi. Bu iddialar sonrasında genç yıldız Gavi’nin annesinin adı merak edildi. Gavi’nin annesi hakkında herhangi bir bilgiye yer verilmezken tüm bu iddiaların ardından açıklama yapan Pique ise ‘Ben masumum’ dedi. Shakira ve Pique çiftinin haftalardır ayrı yaşadığı öne sürüldü.