Gaziantep FK Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Gaziantep FK Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Gaziantep FK Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 2 Gaziantep FK Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri, Gaziantep Adana Demir özet Bein Sports, Gaziantep FK Adana Demirspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 26. hafta maçında Gaziantep FK Adana Demirspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de bu sezon evinde oynadığı hiçbir maçta kaybetmeyen fakat son oynadığı maçta deplasmanda ligin güçlü takımlarından Başakşehir’e 2-0’lık skorla boyun eğen Gaziantep FK Adana Demirspor ile bugün evinde oynayacağı maçı kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmanın planlarını yapıyor. Öte yandan Süper Lig’e kötü bir giriş yapan fakat sonrasında büyük bir çıkış yakalayan ve son oynadığı maçta evinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor Gaziantep FK deplasmanında kazanarak hem üst üste 3. galibiyetini almayı hem de rakibine evinde ilk yenilgisini tattırmayı amaçlıyor. Bu önemli maç öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Ligin iki formda takımı Gaziantep FK ile Adana Demirspor’u karşılaştıracak olan mücadeleden nasıl bir sonuç çıkacağı insanların gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor.Futbol severler ise Gaziantep FK Adana Demirspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor.
Gaziantep FK Adana Demirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Gaziantep FK Adana Demirspor maçı bugün saat 13.30’da Yeni Gaziantep Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Gaziantep FK Adana Demirspor Maçı Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Gaziantep FK Adana Demirspor maçının hakemi belli oldu. Kritik maçta Kadir Sağlam düdük çalacak. Sağlam’ın yardımcılıklarını M. Salih Mazlum ve D. Caner Özaral üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Mete Kalkavan oturacak.
Gaziantep FK İç Sahada Kaybetmiyor
Süper Lig’de bugün ligin kaliteli ekiplerinden Adana Demirspor ile evinde kozlarını paylaşacak olan Gaziantep FK bu sezon iç sahada aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Sahasında oynadığı 11 maçta 9 galibiyet  ve 2 beraberlik alan kırmızı siyahlı takım Adana Demirspor’u da mağlup ederek seriyi 12 maça çıkarmak istiyor. Gaziantep FK’da Halil İbrahim ve Figueiredo Adana Demirspor karşısında forma giyemeyecek.
Adana Demirspor Üst Sıralarda Kalmak İstiyor
Bugün Gaziantep FK deplasmanında 3 puan kovalayacak olan Adana Demirspor bu sezona kötü başlasa da aldığı seri galibiyetlerle beraber ligde 4. sıraya kadar yükseldi. Son 3 maçta yenilgi yüzü görmeyen Akdeniz ekibi Gaziantep FK deplasmanında kazanarak hem seriyi devam ettirmek hem de üst sıralarda kalmak istiyor. Konuk ekipte maç öncesi tek eksik olarak Mario Balotelli göze çarpıyor.
Gaziantep FK - Adana Demirspor muhtemel 11'ler:
Gaziantep FK: 
Günay, Kitsiou, Caulker, Djilobodji, Tosca, Recep, Vetrih, Furkan, Mendyl, Maxim, Muhammet
Adana Demirspor: Ferhat, Svensson, Samet, Deli, Kaan, Gökhan, Stambouli, Bjarnason, Yunus, Vargas, Assombalonga
Gaziantep FK Adana Demirspor maçı özeti için tıklayınız

Gaziantep FK Adana Demirspor Gaziantep Adana Demir özet Süper Lig 26. hafta futbol