Gaziantep FK Alanyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Gaziantep - Alanya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçında Gaziantep FK Alanyaspor ile evinde karşı karşıya gelecek. İnsanlar ise internet üzerinden Gaziantep FK Alanyaspor maç özeti ve golleri izle terimlerini sık sık araştırıyor. İşte Bein Sports 2 Gaziantep - Alanya youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 18. hafta maçında Gaziantep FK Alanyaspor ile bugün evinde kozlarını paylaşacak. Geçen hafta deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kalarak 2 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Gaziantep FK Alanyaspor ile evinde oynacağı maçtan da galip ayrılarak bu seriyi 3 maça çıkarmak istiyor. Öte yandan geçen hafta evinde Adana Demirspor karşısında 3-1’lik şok bir mağlubiyet yaşayan Alanyaspor ise Gaziantep deplasmanında kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Bu önemli karşılaşma öncesinde her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Gaziantep FK Alanyaspor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı bir çok insanın gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Futbol severler ise Gaziantep FK Alanyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Gaziantep FK Alanyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak olan Gaziantep FK Alanyaspor maçı bugün saat 20.00’de Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Gaziantep FK Alanyaspor maçında Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak.
Gaziantep FK 4 Eksikle Sahaya Çıkıyor
Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında evinde Alanyaspor karşı karşıya gelecek olan Gaziantep FK bu sezon evinde hiç kaybetmedi. Güneydoğu temsilcisi ligin güçlü takımlarından Alanyaspor karşısında da galip gelerek bu serisine devam etmenin hesaplarını yapıyor. Kırmızı siyahlı takım Alanyaspor karşısında galip gelerek yenilmezlik serisini 3 maça çıkarmak istiyor. Gaziantep FK’da Mendyl, Recep, Sagal ve Muhammet maç kadrosunda yer almayacak.
Alanyaspor 2 Eksikle Gaziantep FK Deplasmanında 
Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek olan Alanyaspor bu maça geçen hafta aldığı Adana Demirspor mağlubiyetini telafi etmek için çıkacak. Akdeniz ekibi bu maçtan 3 puan çıkarmak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Akdeniz ekibi evinde bu sezon hiç yenilmeyen Gaziantep FK’ya ilk mağlubiyetini tattırmak ve yeni bir galibiyet serisinin başlangıcını yapmak istiyor. Alanyaspor’da Borja ve Emre Akbaba Gaziantep FK deplasmanında forma giyemeyecek.
Gaziantep FK - Alanyaspor muhtemel 11'ler:
Gaziantep FK:
Günay, Ertuğrul, Papy, Caulker, Oğuz, Tosca, Maxim, Furkan, Dicko, Kenan, Figueiredo
Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Awaziem, Mevlja, Tayfur, Fatih, Umut, Novais, Efecan, Davidson, Diedhiou
Gaziantep FK Alanyaspor maç özeti için tıklayınız

Gaziantep FK Alanyaspor Gaziantep Alanya maç özeti Spor Toto Süper Lig